Koševsko Brdo, Nusreta Šišića Dede

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Koševsko Brdo

Poslovni prostor sa visokim portalima, Nusreta Šišića Dede, Koševsko Brdo

0 0 24m2
82.000 KM ~41.926 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 24m2 u prizemlju zgrade u ulici Nusreta Šišića Dede, naselje Koševsko Brdo, opština Centar. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, što doprinosi njenom poslovnom potencijalu. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1984. godine.

Ova nekretnina se nalazi u sklopu stambeno-poslovnog centra u ul. Nusreta Šišića Dede i zbog svojih visokih portala pogodna je za širok spektar djelatnosti (kancelarija, biro, advokatura...) Važno je napomenuti da su svi prostori u nizu pored ovog već duže vremena u upotrebi.

Poslovni prostor je potpuno adaptiran 2005. godine i nakon toga je redovno održavan. Ima širok i visok izlog a sastoji se od dvije prostorije, ostave i toaleta.

LOKACIJA  Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog centra u ulici Nusreta Šišića Dede , naselje Koševsko brdo.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od 2 prostorije, ostave i toaleta.

STANDARD Pinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija aluminijska. Keramičke pločice u svim prostorijama, ostavi, toaletu. Internet. Video nadzor.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 050p/2023 NG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 82.000KM

Cijena EUR: ~41.926EUR

Lokacija

Adresa: Nusreta Šišića Dede

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 24m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Ostava
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Aluminijska
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad