Lužani, Samira Ćatovića Kobre

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Ilidža, Lužani

Poslovni prostor sa visokim portalima, ul. Samira Ćatovića Kobre, Ilidža

0 0 40m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 40m2 u prizemlju zgrade, u ulici Samira Ćatovića Kobre, naselje Lužani, opština Ilidža. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, što doprinosi njenom poslovnom potencijalu. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1980. godine.

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini policijske stanice Ilidža, ugostiteljskog objekta Brajlović i nedaleko od atraktivnog šetališta - Velika Aleja i izletišta Vrelo Bosne i Stojčevac.

Poslovni prostor je potpuno adaptiran 2010. godine i nakon toga je redovno održavan. Pogodan je kako za uslužne i prodajne djelatnosti, tako i za kancelarijsku namjenu. Ima širok i visok izlog a sastoji se od dvije prostorije, kuhinje i toaleta.

LOKACIJA  Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade, u ulici Samira Ćatovića Kobre naselje Lužani, Ilidža. Nekretnina je okružena raznim ugostiteljskim objektima i trgovinama, te je odlično povezana saobraćajem sa ostalim dijelovima grada. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini policijske stanice Ilidža, ugostiteljskog objekta Brajlović i nedaleko od atraktivnog šetališta - Velika Aleja i izletišta Vrelo Bosne i Stojčevac.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od 2 prostorije, kuhinje i toaleta.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija aluminijska. Keramičke pločice u svim prostorijama, kuhinji, toaletu. Internet. Klima.Alarm.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 064p/2022 NG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Samira Ćatovića Kobre

Grad: Ilidža, Lužani

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Aluminijska