Marijin Dvor, Tešanjska

Prodaja, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Marijin Dvor

Poslovni prostor sa tri prostorije kancelarijskog tipa, ulica Tešanjska, naselje Marijin Dvor

0 0 49m2
229.000 KM ~117.086 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 49,30m2 smješten u  prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1990. godine i tom prilikom su korišteni izuzetno kvalitetni materijali u svim fazama realizacije projekta.

Poslovni prostor se sastoji od: tri prostorije, kuhinje i toaleta. Pogodan je za kancelarijsku namjenu ili ordinaciju, salon ljepote itd.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 500m smješteni su veliki tržni centri (Alta, BBI, Importanne), hotel Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, JU Dom zdravlja, ambasade, te mnoge državne institucije.

U blizini se također nalazi i Vilsonovo šetalište, koje korisnicima nekretnine pruža mogućnost opuštanja i relaksacije nakon svakodnevnih poslovnih i drugih obaveza. Osim toga, blizina najvažnijih gradskih prometnica, uz mnogobrojna trolejbuska, tramvajska i taksi stajališta, dodatno doprinosi dobroj povezanosti i atraktivnosti same nekretnine.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od: tri prostorije, kuhinje i toaleta.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska alu stolarija. Unutrašnja pvc stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 016p/2023 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 229.000KM

Cijena EUR: ~117.086EUR

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Aluminijska
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad