Mejtaš, Kevrin potok

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Mejtaš

Manji samostojeći poslovni prostor sa visokim portalima uz glavno raskršće na Mejtašu

0 0 15m2
99.000 KM ~50.618 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji poslovni objekat sastavljen od jedne prostorije i toaleta, u etaži prizemlja, uknjižene površine 15m2 plus pripadajuće dvorište uknjižene površine 15m2 (prema navodima vlasnika izvršeno je proširenje objekta na pripadajuće dvorište, te je njegova stvarna površina povećana na cca. 25m2). Poslovni objekat se prodaje prazan, bez trenutnog namještaja.

Kompletna adaptacija nekretnine je izvršena 2010. godine kada su vlasnici: postavili novu vanjsku PVC stolariju, unutrašnju drvenu stolariju, položili keramičke pločice u svim prostorijama i ugradili plinske instalacije za postavljanje plinskog etažnog grijanja. Godine 2012. je zamjenjena kompletna krovna konstrukcija zajedno sa izolacijom.

Poslovni objekat se sastoji od jedne veće prostorije i toaleta.

LOKACIJA Poslovni objekat je pozicioniran u ulici Kevrin potok, naselje Mejtaš, te se nalazi na nekoliko minuta udaljenosti od tržnog centra BBI a samim time i užeg centra grada. Ulica Ferhadija, Baščaršija, Vječna vatra, samo su neke od lokacija i znamenitosti koje su dostupne u krugu od nekoliko minuta hoda.

Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekara, apoteka, banka, osnovna škola "Silvije Strahimir Kranjčević", srednja Medicinska škola, Katolički školski centar, ambulanta, kao i kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšavaju svakodnevni život na ovoj lokaciji.

SADRŽAJ Poslovni objekat se sastoji od jedne veće prostorije i toaleta.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u svim prostorijama. Visoki portali. Projekat za plinske instalacije.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 020p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 99.000KM

Cijena EUR: ~50.618EUR

Lokacija

Adresa: Kevrin potok

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 15m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad