Otoka, Bulevar Meše Selimovića

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Otoka

NOVOGRADNJA – OTOKA MEANDAR! Multifunkcionalni poslovni prostori otvorenog pogleda na 1. spratu površine od 111m2 - 217m2, u visokom roh bau stanju na fantastičnoj lokaciji, Sarajevo

1 0 111-217m2
286.486 - 558.558 KM ~146.478 - 285.586 EUR

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza! Prodaju se jedinstveni poslovni prostori idealni za kancelarijsku namjenu na prvom spratu objekta „Menadar“ na Otoci!

Poslovni prostori se nalaze u visokoj roh-bau fazi, otvorenog su tipa, tako da potencijalni kupci mogu prostore prilagoditi svojim specifičnim namjenama. Ono što ovaj tip nekretnine izdvaja od ostalih na tržištu je izuzetan kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti: fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm, vanjske otvore od aluminijskih profila tipa „SCHÜCO“, kvalitetna protuprovalna vrata.

Trenutno na raspolaganju imamo 2 poslovna prostora i to:

  • Poslovni prostor 1.19 ukupne površine 109,30 m2 - REZERVISANO!
  • Poslovni prostor 1.01 ukupne površine 111,30 m2
  • Poslovni prostor 1.12 ukupne površine 217,00 m2

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz poslovni prostor od 217,00 m2 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

 

Cijene poslovnih prostora iznose 2.200 KM/m2 + PDV!

Također moguće je kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 17.550,00 KM uključujući PDV!

Iz svih poslovnih prostora pruža se lijep i otvoren pogled koji omogućava dovoljno prirodnog svjetla i kvalitetan nivo insolacije.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat „Otoka Meandar“ nalazi se u Općini Novi Grad Sarajevo u neposrednoj blizini novog Olimpijskog bazena Otoka. Lokacija na kojoj je izgrađena zgrada naslanja se na ulicu Srđana Aleksića na zapadnoj strani. S jugoistočne strane parcela je ograničena koritom rijeke Miljacke i javnim šetalištem, a sa sjeveroistočne parcelom na kojoj je predviđena gradnja poslovnog objekta. Parcela je udaljena cca 100m od glavne gradske longitudinale i tramvajske pruge.

Standard:

Izolacija - Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. 
Stolarija - Vanjski otvori od aluminijskih profila tip „SCHÜCO“ sa ispunom od dvoslojnog izolacionog stakla. Unutrašnja vrata na sobama i kupatilu drvena sa završnom obradom u bijeloj boji. Visina vrata h=250cm. Ulazna protuprovalna vrata na stanovima klase protivprovalne sigurnosti III, otpornosti na požar 30 minuta. Priključci struje, vode, kanalizacije i grijanja.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: M/2020-2975

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 286.486 - 558.558KM

Cijena EUR: ~146.478 - 285.586EUR

Lokacija

Adresa: Bulevar Meše Selimovića

Grad: Sarajevo, Otoka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 111 - 217m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Stolarija
Aluminijska
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor