Skenderija, Hamdije Kreševljakovića

Prodaja, Poslovni prostor, 3 prostorije, Sarajevo, Skenderija

Poslovni prostor sa visokim portalima i parking mjestom u ulici Hamdije Kreševljakovića, naselje Skenderija, općina Centar

0 0 71m2
304.000 KM ~155.433 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 71,33m2 sa parking mjestom uknjižene površine 11,50m2 u ulici Hamdije Kreševljakovića, naselje Skenderija, općina Centar.

Predmetna nekretnina se nalazi u Roh Bau stanju što budućim vlasnicima daje mogućnost uređenja prema vlastitim željama i potrebama.

Poslovni prostor zbog svoje lokacije i visokih portala je pogodan za širok spektar uslužnih i prodajnih djelatnosti, ali i za kancelarijsku namjenu.

Sastoji se od 3 prostorije i toaleta.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u ulici Hamdije Kreševljakovića, naselje Skenderija, općina Centar.

Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji, te u neposrednoj blizini imamo razne ugostiteljske objekte, supermarkete, muzej, advokatske kancelarije, Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo, ambasada Njemačke, te mnoštvo drugih sadržaja.

SADRŽAJ Sastoji se od 3 prostorije i toaleta.

STANDARD Aluminijski portali i ostatak prostora je u Roh Bau fazi.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 062p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 304.000KM

Cijena EUR: ~155.433EUR

Lokacija

Adresa: Hamdije Kreševljakovića

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Parking
Blindo vrata
Dimnjak
Javni Parking
Stolarija
Aluminijska
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad