Socijalno, Zmaja od Bosne

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Socijalno

Manji poslovni prostor na odličnoj poziciji u sklopu TC Robot Socijalno

0 0 16m2
150.000 KM ~76.694 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se multifunkcionalan manji poslovni prostor sa visokim portalima površine 16,75m2 smješten na najboljoj poziciji na drugom spratu Tržnog centra Robot Socijalno (na uglu, pored CM-a). Lokacija nekretnine na glavnoj gradskoj saobraćajnici je vrlo frekventna a  pristup kupcima/klijentima i uposlenicima je brz i jednostavan.  

Prostor se sastoji od jedne prostorije sa visokim portalima. Pogodan je za širok spektar prodajnih i uslužnih djelatnosti. Također, ova nekretnina predstavlja atraktivnu investiciju kroz dugoročni najam.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi na drugom spratu poslovne zgrade TC Robot „Socijalno“, u neposrednoj blizini općine Novo Sarajevo. U okruženju stana se nalaze mnogobrojni sadržaji pogodni za svakodnevni život kao: općina Novo Sarajevo, BH Telecom, Vilsonovo Šetalište, Šentada i mnogi drugi sadržaji.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od jedne prostorije.

STANDARD Zajedničko centralno grijanje. Visoki ALU portali. Poslovni etisoni. 

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 011p/2022 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 150.000KM

Cijena EUR: ~76.694EUR

Lokacija

Adresa: Zmaja od Bosne

Grad: Sarajevo, Socijalno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 16m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Centralni sistem grijanja i hlađenja
Stolarija
Aluminijska
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad