Socijalno, Zmaja od Bosne

Prodaja, Poslovni prostor, 9 prostorija, Sarajevo, Socijalno

Dvoetažni poslovni prostor sa širokim portalima u ul. Zmaja od Bosne, Socijalno

0 0 227m2
850.000 KM ~434.598 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 227,08m2 smješten na dvije etaže (prizemlje i prvi sprat) stambeno–poslovnog objekta u ulici Zmaja od Bosne, na glavnoj gradskoj saobraćajnici, preko puta Hotela „Novotel“. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, što doprinosi njenom poslovnom potencijalu i pruža uslove za uspješno poslovanje različitih djelatnosti prodajnog, uslužnog i kancelarijskog tipa.

Poslovni prostor se sastoji od: tri prostorije, toaleta i kuhinje u prizemlju, te šest prostorija, toaleta i kuhinje na prvom spratu. Površina u prizemlju iznosi 58,37m2, dok površina na prvom spratu iznosi 168,71m2.

Predmetna nekretnina je u potpunosti adaptirana 2022. godine kada su vlasnici postavili vanjske visoke ALU portale, novu unutrašnju drvenu stolariju i laminat, te izmijenili vodovodne i električne instalacije. Grijanje je centralno iz sistema Toplana.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi na prizemlju i prvom spratu stambeno-poslovne zgrade u ulici Zmaja od Bosne, preko puta Hotela „Novotel“.

U okruženju poslovnog prostora se nalaze mnogobrojni sadržaji kao: općina Novo Sarajevo, Robot „Socijalno“, BH Telecom, Vilsonovo Šetalište, Šentada i mnogi drugi sadržaji. U blizini zgrade se nalazi mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ

  •   Prizemlje: tri prostorije, toalet i kuhinja
  •   Prvi sprat: šest prostorija, toalet i kuhinja

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Alu vanjska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u prostorijama. Keramičke pločice u toaletu i kuhinji.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 017p/2022 BD

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 850.000KM

Cijena EUR: ~434.598EUR

Lokacija

Adresa: Zmaja od Bosne

Grad: Sarajevo, Socijalno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 227m2

Broj soba: 9

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr - 1/2

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Alumijin i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad