Stari Grad, Bakarevićeva

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Stari Grad

Poslovni prostor u prizemlju na vidljivoj poziciji, Bistrik, Stari Grad

0 0 20m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 20m2 smješten u prizemlju zgrade na početku ulice Bakarevića, naselje Bistik, na samo nekoliko minuta pješke od Baščaršije. Lokacija je prometna obzirom na poziciju uz glavnu saobraćajnicu u naselju kojoj gravitira značajan broj stanovnika tog dijela grada, kao i blizinu Baščaršije koja privlači veliki broj domaćeg stanovništva i turista.   

Poslovni prostor ima vidljiv izlog a sastoji se od dvije prostorije i toaleta. Potrebno ga je adaptirati pa će novi vlasnik imati mogućnost da ga prilagodi svojoj djelatnosti.

Obzirom na kvadraturu, nekretnina ima niske režijske troškove.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade na početku ulice Bakarevića, naselje Bistrik, Opština Stari Grad.

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji od dvije prostorije i toaleta.

STANDARD Grijanje na električnu energiju. Plinske instalacije postavljene do ulaza u nekretninu. Keramičke pločice na podu. Vanjska aluminijska stolarija. Internet.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 009p/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bakarevićeva

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 20m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 1988

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Aluminijska