Stari Grad, Čemerlina

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Stari Grad

Multifunkcionalan manji poslovni prostor u blizini Baščaršije, Stari Grad - PRODANO!

0 0 19m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 19m2 u ulici Čemerlina, Opština Stari Grad. Stambena zgrada u kojoj se nalazi poslovni prostor je udaljena cca. 2 minute hoda od Baščaršije i glavne šetnice Ferhadija.

Predmetna nekretnina je adaptirana 2007. godine a tom prilikom su postavljeni novi portali, brušen i lakiran parket, te instaliran zaseban vodomjer.

Lokacija i struktura nekretnine ima mogućnost širokog spektra djelatnosti poput frizerskog salona, advokatske kancelarije ili kacelarija nekog drugog tipa djelatnosti bilo sa direktnim ili indirektnim kontaktom sa klijentima.

Ispred samog poslovnog prostora se nalazi parking prostor za jedno vozilo.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Čemerlina, Opština Stari Grad. Stambena zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je udaljena sve cca. 2 minute hoda od ulice Ferhadija. U neposrednoj blizini stana nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život a u radiusu od cca. 300m nalaze se skoro sve kulturne i historijske građevine starog grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je glavna prostorija iz koje se ravno pristupa u toalet.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u glavnoj prostoriji. Keramičke pločice u kupatilu. Zaseban vodomjer.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 013p/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Čemerlina

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 19m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Interfon
Internet
Grijanje
Etažno električno
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor