Stari Grad, Hadžiabdinica

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Stari Grad

NOVOGRADNJA Stari Grad! Multifunkcionalni poslovni prostor sa velikim portalima odlične vidljivosti sa ulice na jako prometnoj lokaciji

1 0 366m2

Predstavljamo Vam multifunkcionalni poslovni prostor u novogradnji HILLSIDE RESIDENCE, u Starom Gradu.


Poslovni prostor je lociran na etaži -1 (stvarna visina cca prvi sprat) novogradnje Hillside Residence, te posjeduje velike portale od poda do plafona, okrenute prema ulici koji će osigurati da je poslovni prostor lako primjetan i uočljiv svim prolaznicima.


Sama lokacija je izrazito prometna obzirom da se u neposrednoj blizini objekta nalazi ulica Put Mladih Muslimana koja predstavlja tranzitnu cestu te je jedna od saobraćajno najopterećenijih cesta u Sarajevu. Pješaki prilaz objektu je odlično riješen te se sam objekat nalazi odmah pored pješakog puta kojim se spaja ulica Hadžiabdinica sa Drvenijom što pogoduje velikoj prometnosti date mikrolokacije.


Obzirom na kvadraturu, poslovni prostor je idealan za širok spektar djelanosti od kancelarijskog prostora, supermarketa, trgovine (na predmetnoj mikrolokaciji iako gustoj naseljenoj ne postoji nijedan veći supermarket ili trgovina). Također, obzirom na samu dispoziciju poslovnog prostora te predviđena 2 ulaza sa nivoa ceste putem vlastitog vanjskog stepeništa u isti, budući vlasnici bi mogli razdvojiti postojeći poslovni prostor na 2 manja, te kroz iznajmljivanje ostvariti povrat svoje investicije.


Poslovni prostor se nalazi u roh-bau fazi te se kupcima ostavlja na izbor da odaberu unutrašnje uređenje istog koje će odgovarati njihovim željama i preferencijama.


Ukupna površina poslovnog prostora iznosi 365,98 m2.

Finansiranje kupovine omogućeno preko INTESA SAN PAOLO Bank d.d. Sarajevo.


Stambeno-poslovni kompleks Hillside Residence će se sastojati od 3 lamele, sa prelijepim pogledom na centar Sarajeva. Trenutno je u prodaji lamela A. Spratnost zgrade je -2+P+2 sa ukupno 4 stambene jedinice po etaži.


Na objektu će biti primjenjeni savremeni materijali. Termička fasada i kvalitetna vanjska stolarija sa PVC profilima u kombinaciji sa plinskim etažnim grijanjem sa gasnim kombi bojlerima tipa Valliant obezbijediće visok stepen energetske efikasnosnosti.

 

Kombinacija jedinstvene lokacije, kvalitetne gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

 

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.


Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

U neposrednoj blizi objekta se nalaze sljedeći sadržaji:

Latinska ćuprija (cca 5 minuta)

Baščaršija (cca 6 minuta)

Ferhadija (cca 7 minuta)

BBI Centar (cca 10 minuta)

SCC (cca 10 minuta)


Standard:

Termo fasada, vanjska bravarija od PVC profila, podovi u prostorijama beton, plinsko etažno grijanje sa gasnim kombi bojlerima tipa „Vaillant“. Dovedene instalacije slabe struje. Dovedene instalacije vode i kanalizacije.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2019-9520

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hadžiabdinica

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 366m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Su/2

Sadržaji nekretnine
Garaža
Ostava
Parking
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo