Stup, Stupska

Prodaja, Poslovni prostor, 2 prostorije, Ilidža, Stup

Atraktivan poslovni prostor sa visokim portalima na veoma frekventnoj lokaciji, Stupska ulica

0 0 332m2
996.000 KM ~509.247 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 332m2 smješten u prizemlju zgrade izgrađene 2016. godine u Stupskoj ulici u neposrednoj blizini Gasprom pumpe i glavne gradske magistrale ul. Džemala Bijedića. Prilikom gradnje su korišteni kvalitetni materijali a objekat u kojem se nalazi nekretnina ima veoma lijep vanjski izgled, te je lako uočljiv i prepoznatljiv u širem području.

Prostor se sastoji od velike prostorije u prizemlju, galerije i toaleta. Zahvaljujući odličnoj poziciji, pristupu i vidljivosti, te visokim portalima koji ga krase, pogodan je za širok spektar prodajnih i uslužnih djelatnosti (supermarket, salon namještaja, restoran, poliklinika, salon ljepote, prodavnica odjeće). Uz određene preinake može se koristiti i u kancelarijsku svrhu.

Grijanje u prostoru je električno etažno (elektroblok) sa mogućnošću zamjene za plinsko grijanje. Ispred glavnog ulaza je zajednički parking a stanice javnog gradskog saobraćaja su također u neposrednoj blizini.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi u prizemlju novoizgrađene stambene zgrade u ulici Stupska, naselje Stup, nadomak glavne gradske saobraćajnice i Gasprom benzinske pumpe. Samu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja neophodnih za svakodnevni život, kao što su: supermarket “Bingo”, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, pekara, vrtići, igraone, frizerski saloni i mnogi drugi.

Lokacija je izuzetno dobro povezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je tramvajsko i autobusko stajalište udaljeno cca. 400 metara, a sama glavna saobraćajnica cca. 50 m od ulaza u zgradu. Ispred zgrade nalazi se parking prostor .

SADRŽAJ Poslovni prostor se sastoji do velike prostorije u prizemlju, galerije i toaleta.

STANDARD Električno etažno grijanje. Vanjska alu stolarija. Unutrašnja PVC stolarija. Industrijski laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Telefon. Kablovska TV. Internet. Vatrodojava na nivou cijele zgrade.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 053p/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 996.000KM

Cijena EUR: ~509.247EUR

Lokacija

Adresa: Stupska

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 332m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: Pr/6

Sadržaji nekretnine
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC
Aluminijska
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad