Stup, Hifzi Bjelevca

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Ilidža, Stup

Poslovni prostor sa visokim portalima, ul. Hifzi Bjelevca, naselje Stup

0 0 8m2
27.500 KM ~14.061 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 8m2 u prizemlju zgrade, u ulici Hifzi Bjelevca naselje Stup, opština Ilidža. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja, što doprinosi njenom poslovnom potencijalu. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 2002. godine.

Poslovni prostor je potpuno adaptiran 2022. godine i nakon toga je redovno održavan. Pogodan je kako za uslužne i prodajne djelatnosti, tako i za kancelarijsku namjenu. Ima širok i visok izlog a sastoji se od jedne prostorije. Poslovni prostor posjeduje priključke vode, struje, kanalizacije, klima uređaja i alarma. Nekretninu odlikuju niski mjesečni režijski troškovi, te predstavlja odličnu priliku za investiciju.

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici  Hifzi Bjelevca, naselje Stup, Ilidža. U krugu od 500m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Konzum”, “Bingo”,ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd, te je odlično povezana saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Poslovni prostor  se sastoji od jedne prostorije.

STANDARD Električno etažno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice u glavnoj prostoriji. Alarm. Internet.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 013p/2023 NG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 27.500KM

Cijena EUR: ~14.061EUR

Lokacija

Adresa: Hifzi Bjelevca

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 8m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2002

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/8

Sadržaji nekretnine
Parking
Alarm
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
Alumijin i drvo
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Poslovnica Novi Grad