Stup, Ismeta Alajbegovića Šerbe

Prodaja, Poslovni prostor, Ilidža, Stup

Povoljno! Proizvodno skladišni objekat novije gradnje, cca. 1.240m2 na parceli od 1.021m2 na atraktivnoj lokaciji, Stup, ilidža - PRODANO!

1 0 1240m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se proizvodno skladišni objekat spratnosti P+1, bruto površine 1.240m2, na parceli površine 1.021m2 na atraktivnoj lokaciji u naselju Stup.

Predmetna nekretnina je u odličnom stanju i odmah je spremna za upotrebu. Na temeljima starog objekta je 2014. godine izgrađen novi poslovno skladišni objekat. Prilikom izgradnje investitor je koristio najkvalitetnije materijale, a posebna pažnja je posvećena funkcionalnosti same nekretnine. Sa prednje strane se nalazi otvor sa rolo vratima koji služi za utovar i istovar robe, a na lijevoj strani sa pristupnog puta je komercijalni ulaz. Na prizemlju se nalaze prostrani proizvodno skladišni prostor, dvije kancelarije, kupatilo sa dva toaleta i tuš kabinom, kuhinja i prostorija za presvlačenje. Prva etaža je vanknjižno vlasništvo za koju bi vlasnik bi preuzeo obavezu uknjižbe, a trenutno je u visokoj roh bau fazi što predstavlja idealnu mogućnost budućim vlasnicima da je urede u skladu sa sopstvenim potrebama.

Bitno je napomenuti da je prema važećem regulacionom planu moguće na ovom mjestu izgraditi objekat spratnosti P+4 što predstavlja ogroman potencijal za nove vlasnike. Ono što dodatno povećava atraktivnost ove nekretnine je njena mikrolokacija i okruženje u kojem se nalazi mnoštvo poslovnih objekata poznatih kompanija te novoizgrađeni kompleks stambenih zgrada koji je udaljen svega cca. 50 metara. U neposrednoj blizini je priključenje na glavnu gradsku saobraćajnicu koja povezuje centralni dio grada sa opštinom Ilidža i većim brojem gradova u unutrašnjosti, priključenje na na auto put - Butilska petlja je udaljena cca. 700 metara, a Međunarodni aerodrum "Sarajevo" je smješten na 3 minuta vožnje. Zbog svojih karakteristika kao što su kvaliteta gradnje, odlična pozicioniranost i mikrolokacija, te izuzetna mogućnost gradnje ova nekretnina zasigurno predstalja idealnu priliku za obavljanje poslovne djelatnosti i profitabilnu investiciju.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Ismeta Alajbegovića šerbe u naselju Stup, opština Ilidža. U bližem okruženju je smješteno više poslovnih objekata, centralni dio naselja je udaljen cca. 50 metara a glavna gradska sabraćajnica je cca. 200 metara od nekretnine. Međunarodni aerodrom Sarajevo je smješten na 3 minuta vožnje.

Sadržaj:
Prizemlje: Proizvodno skladšni prostor, dvije kancelarije, kuhinja, prostorija za presvlačenje i kupatilo sa dva toaleta i tuš kabinom.
Prvi sprat: Ova etaža je u visokoj rau bau fazi te je moguće u potpunosti prilagoditi potrebama novih vlasnika.

Standard:
Vanjska stolarija je izvedena od visoko kvalitetnih PVC profila poznatog proizvođača "Salamander". Unutrašnja stolarija je drvena. Na prizemnoj etaži su kvalitetne keramičke pločice osim u kancelarijskom dijelu gde je postavljen laminat. Urađena je termo fasada debljine 10 centimetara.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 051p/2018 K

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ismeta Alajbegovića Šerbe

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1240m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0