Kobilja Glava, Alipašina

Prodaja, Stambeno-poslovni, Kobilja Glava

Ekskluzivan stambeno-poslovni objekat sa prodajnim salonom i luksuzno opremljenim stanom pored glavne saobraćajnice, Kobilja Glava

0 0 555m2
Na upit
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se eksluzivan stambeno-poslovni objekat novije gradnje sa izvrsnim prodajnim prostorom i luksuzno opremljenim penthouse apartmanom, ukupne neto korisne površine cca. 555m2, sagrađen na parceli površine 273m2, pored glavne saobraćajnice u naselju Kobilja Glava, opština Centar.

Objekat je u odličnom stanju a izgrađen je 2010. godine. Prilikom izgradnje su korišteni najkvalitetniji materijali poznatih eksluzivnih svjetskih brendova. Osim kvalitete gradnje investitor je posebnu pažnju posvetio funkcionalnosti i estetskom izgledu objekta.

Ispred ulaza u objekta je lijepo uređen prostor obložen mermernim pločama a sa desne strane je javni parking.
U prizemlju se nalazi ekskluzivno uređen prodajni prostor i dva toaleta ukupne površine 125m2 sa staklenim portalima debljine 8 mm i vrhunskim aluminijskim profilima poznatog brenda "Schüco". Na svim etažama je postavljeno podno grijanje a podovi su obloženi granitnim pločama "Granitogres". Suterenu površine cca. 136m2, gdje može biti smješten izložbeno-prodajni ili magacinski prostor, se pristupa unutrašnjim stepenicama. Atraktivnim specijalno dizajniranim staklenim kružnim stepeništem se pristupa na prvi sprat ukupne kvadrature 140m2, gdje se nalazi prodajno-izložbeni prostor i jedan toalet.

Na drugoj etaži je smješten luksuzno opremljen penthouse apartman neto površine 154m2, a koji se sastoji od iznimno komfornog dnevnog boravka površine 69,30m2, dvije spavaće sobe, kuhinje, dva kupatila i dva balkona.

Objekat osim glavnog ima još dva dodatna ulaza, a stepenicama koje se nalaze sa desne strane se dolazi do drugog sprata.

Bitno je napomenuti da je nekretnina pozicionirana na izrazito frekventnoj lokaciji pored glavne saobraćajnice koja povezuje centralni dio grada i naselje Vogošća. Stanica javnog prevoza se nalazi neposredno ispred objekta, što omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.
Atraktivna lokacija pored glavne sabraćajnice zajedno sa ostalim karakteristikama kao što su kvaliteta gradnje, estetski izgled, odličan pristup, dostupnost parking prostora te blizina centralnog dijela grada predstavlja idealnu priliku za poslovnu djeltnost kao i život višečlane porodice.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u naselju Kobilja Glava, opština Centar. Objekat je smješten pored glavne saobraćajnice koja povezuje naselje Vogošća sa centralnim dijelom grada. Ispred se nalazi stanica javnog prevoza, uz sami objekat je trgovačka radnja. U radijusu od samo pedesetak metara je locirano mnoštvo trgovačkih i ugostiteljskih objekata. Centar grada sa svim sadržajima se nalazi na cca. 8 minuta vožnje.

Sadržaj:
Suteren: Prodajno-izložbeni prostor / Magacin
Prizemlje: Prodajno-izložbeni prostor, dva toaleta
Etaža 1: Prodajno-izložbeni prostor, hodnik i toalet
Etaža 2: Eksluzivno uređen penthouse apartman (dnevni boravak 69,30m2, dvije spavaće sobe, kuhinja, dva kupatila, dva balkona)

Standard:
Unutrašnja stolarija drvo. Vanjska stolarija aluminijum poznatog brenda "Schüco". Podovi su obloženi granitnim pločama "Granitogres". Grijanje je plinsko etažno a podno grijanje je urađeno u svim prostorijama.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

PROSTOR d.o.o Sarajevo ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 018p/2018 K

Tip nekretnine: Stambeno-poslovni

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Alipašina

Grad: Sarajevo, Kobilja Glava

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 555m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: Su - 2/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Klima
Parking
Interfon
Internet
Plin
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?