Aerodromsko naselje, Andreja Andrejevića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Dvosoban stan sa lođom na prvom spratu u ul. Andreja Andrejevića, Aerodromsko naselje, Novi Grad

1 1 49m2
154.000 KM ~78.739 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se polunamješten dvosoban stan površine 49m2 na prvom spratu manje stambene zgrade, u ulici Andreja Andrejevića, Aerodromsko naselje. Zgrada je izgrađena cca. 1970. godine. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja. Bitno je napomenuti da većina namještaja ostaje u stanu.

Iako je u izvornom stanju, nekretnina je uredno i redovno održavana. Karakteriše je veoma funkcionalan raspored sa prostranim i svijetlim prostorijama, što budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da je adaptiraju i preurede prema vlastitim preferencijama.

Veliki broj parking mjesta pruža praktičnost i olakšava svakodnevno parkiranje vlastitog automobila.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ul. Andreja Andrejevića, Aerodromsko naselje.

Mirno i sigurno naselje, blizina svih sadržaja (Javni gradski saobraćaj, mnoštvo zelenih površina, parkovi, pijace, prodavnice, škole, saloni ljepote, zdravstvene ustanove) je ono što ovu nekretninu čini idealnim izborom za udoban svakodnevni život.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod i keramičke pločice. Protivprovalna vrata. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Arijana Hasović
Arijana Hasović
Br. certifikata: 01-01.1-61/23
Poslovnica Stup
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 042p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 154.000KM

Cijena EUR: ~78.739EUR

Lokacija

Adresa: Andreja Andrejevića

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Polunamješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Arijana Hasović
Arijana Hasović
Br. certifikata: 01-01.1-61/23
Poslovnica Stup