Aerodromsko naselje, Akifa Šeremeta

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Potpuno adaptiran jednosoban stan na prvom spratu u mirnom dijelu Aerodromskog naselja. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 1 31m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 31m2 (stvarne površine po informacijama od strane vlasnika cca 36 m2) na prvom spratu manje stambene zgrade u ulici Akifa Šermeta, Aerodromsko naselje.


Nekretnina je 2015. godine adaptirana i tom prilikom su promijenjene sve vodovodne instalacije u kupatilu i kuhinji, postavljene su nove keramičke pločice i sanitarni elementi. U stanu su izmijenjene i elektro instalacije sa postavkom automatskih osigurača, novih šaltera i utičnica. Vanjska stolarija je također promijenjena te je postavljena nova PVC sa vanjskim roletnama. Kao dodatna sigurnost, na ulazu su ugrađena nova blindo vrata.


Vlasnici su postojeći stambeni prostor proširili za dodatnih cca 5 m2 i to na način da su zatvorili balkon kojem se pristupalo iz dnevnog boravka. Također, veoma je bitno napomenuti da se postojeći prostor kuhinje i trpezarije može pretvoriti u spavaću sobu i na taj način povećati funkcionalnost ove nekretnine.


Za sve buduće kupce – postoji opcija kupovine garaže koja se nalazi u prizemlju zgrade.


Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Akifa Šeremeta, u planski građenom Aerodromskom naselju u kojem je mnoštvo dječijih igrališta, parkova i zelenih površina.


Poznato je kao izuzetno miran prostor, za dječiju igru i šetnju kroz naselje, jer je saobraćaj u naselju rijedak i usmjeren jednosmjerim ulicama. U neposrednoj blizini stana nalaze se supermarketi, te ostali uslužno prodajni objekti, zatim osnovna škola “Ćamil Sijarić”, a nedaleko su i dvije gimnazije.


Na cca. 300 metara od stana nalaze se stajalište trolejbuskog i autobuskog saobraćaja, koji povezuje Dobrinju sa ostalim dijelovima grada, te glavna šetnica na Dobrinji u kojoj su prisutni mnogi prodajno-poslovni prostori, banke, supermarketi, tržnica, TC Mercator, sportsko-rekreativna dvorana, vrtići, klinike i drugi sadržaji što ovu lokaciju čini komfornom i ugodnom. U neposrednoj blizini stambene zgrade nalazi se parking prostor.


Sadržaj:

Na lijevoj strani predsoblja nalazi se kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak, dok je ravno kupatilo.


Standard:

Električno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u dnevnom boravku, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Blindo vrata. Interfon. Podrum.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 049p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Akifa Šeremeta

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 31m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Podrum
Kanalizacija
Satelitska TV
Grijanje
Električna energija
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor