Aerodromsko naselje, Akifa Šeremeta

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Jednosoban funkcionalan stan sa balkonom na prvom spratu, Aerodromsko naselje

1 0 31m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 31m2 na prvom spratu u ulici Akifa Šeremeta, Aerodromsko naselje. Stambena zgrada broji ukupno dva sprata i nalazi se u mirnom i ugodnom okruženju.

Istaknute prednosti stana su odlična dispozicija prostora sa prostranim dnevnim boravkom, odvojenim kuhinjskim i trpezarijskim dijelom, te balkonom. U stanu nije bilo značajnijih ulaganja i nalazi se u izvornom stanju. Ova činjenica će svakako odgovarati budućim vlasnicima koji žele prilagoditi enterijer prema vlastitim željama i potrebama.

Ono što je bitno naglasiti je da se stan nalazi u haustoru koji broji ukupno samo 8 stambenih jedinica što budućem vlasniku pruža dodatnu privatnost i kao takva predstavlja raritet na tržištu.

U prizemlju zgrade nalazi se pripadajuća “hobi soba”.

Lokacija:
Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Akifa Šeremeta, u planski građenom Aerodromskom naselju u kojem je mnoštvo dječijih igrališta, parkova i zelenih površina. Poznato je kao izuzetno miran prostor, za dječju igru ili šetnju kroz naselje, jer je saobraćaj u naselju rijedak i usmjeren jednosmjernim ulicama.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi dom zdravlja, stanice javnog gradskog saobraćaja, obrazovne ustanove, ugostiteljski i trgovinski objekti, te razni drugi sadržaji neophodni za kvalitetan način života.

Osnovna škola “Ćamil Sijarić” i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar naselja na cca 7 minuta lagane šetnje od zgrade. Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište za redovnu trolejbusku liniju Dobrinja-Trg Austrije udaljeno cca 150 metara od zgrade.

Sadržaj:
Na lijevoj strani predsoblja nalazi se kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak, dok je ravno kupatilo.

Standard:
Plinske instalacije sprovedene do ulaznih vrata. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Vinas pločice u trpezariji i kuhinji. Laminat u predsoblju. Keramičke pločice na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 064p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Akifa Šeremeta

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 31m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 1980

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor