Aerodromsko naselje, Franca Prešerna

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Aerodromsko naselje

Jednosoban stan sa dobrim rasporedom na drugom spratu manje stambene zgrade sa balkonom, u mirnom dijelu Aerodromskog naselja

1 0 38m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene kvadrature 38m2 na drugom spratu stambene zgrade u ulici Franca Prešerna, Aerodromsko naselje.

Nekretninu odlikuje praktičan raspored, dobra spratnost kao i činjenica da stan posjeduje balkon te južna orijentacija koja omogućava osunčanost i prozračnost prostorija. Lijep pogled iz dnevnog boravka na baštu stvara ugodan ambijent u trenucima slobodnog vremena i relaksacije.

Stan je u izvornom stanju, redovno održavan i potpuno funkcionalan tako da budući vlasnici imaju mogućnost kompletne adaptacije u skladu sa vlastitim preferencijama Obzirom na spratnost stana budućim vlasnicima se nudi mogućnost nadogradnje čime bi se dobila još jedna stambena jedinica identične površine.

Također, veoma je bitno napomenuti da se postojeći prostor kuhinje i trpezarije može pretvoriti u spavaću sobu i na taj način povećati funkcionalnost.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Franca Prešerna, u planski građenom Aerodromskom naselju u kojem je mnoštvo dječijih igrališta, parkova i zelenih površina.

Poznato je kao izuzetno miran prostor, za dječju igru ili šetnju kroz naselje, jer je saobraćaj u naselju rijedak i usmjeren jednosmjernim ulicama. Sjeverno od naselja je mirna rijeka Dobrinja i šetnica uz korito rijeke, idealno za ugodno opuštanje ili rekreaciju. U neposrednoj blizini stana nalaze se supermarketi, te ostali uslužno prodajni objekti, zatim osnovna škola "Ćamil Sijarić”, a nedaleko su i dvije gimnazije.

Na cca. 300m od stana nalaze se stajališta trolejbuskog i autobuskog saobraćaja, koji povezuje Dobrinju sa ostalim dijelovima grada, te glavna šetnica na Dobrinji u kojoj su prisutni mnogi prodajno-poslovni prostori, banke, supermarketi, tržnica, TC Merkator, sportsko-rekreativna dvorana, vrtići, klinike i drugi sadržaji što ovu lokaciju čini komfornom i ugodnom. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi prostran parking.

Sadržaj:
Ravno iz predsoblja se pristupa dnevnom boravku dok se desno ulazi u kuhinju sa trpezarijom iz koje je omugućen izlaz na balkon. Lijevo iz predsoblja se nalazi kupatilo.

Standard:
Električno grijanje. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom, predsoblju kupatilu i lođi. Interfon. Lođa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 077p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Franca Prešerna

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 1980

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Električna energija
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor