Alifakovac, Mehmeda Mujezinovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alifakovac

RIJETKO U PONUDI! Manji dvosoban stan na drugom spratu kod ambasade Kraljevine Španije, preko puta Vijećnice

1 1 34m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 34m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade (ukupno 4 sprata) pozicionirane u ulici Mehmeda Mujezinovića, u neposrednoj blizi ambasade Kraljevine Španije, preko puta Vijećnice. Ulicu u kojoj je smještena nekretnina od Baščaršije dijeli samo prelazak preko mosta, pa se u srce Starog Grada stiže za 3 minuta pješke. Tu je i novoizgrađena velika podzemna garaža u ulici Avdage Šahinagića (susjedna ulica) gdje je moguće zakupiti parking mjesto.

Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, spratnosti i površini, nekretnina je pogodna kako za stanovanje, tako i za iznajmljivanje i obavljanje poslovnih djelatnosti, te predstavlja pogodnu priliku za investiciju.

Stan je adaptiran 2012. godine. Tom prilikom je postavljena nova vanjska PVC stolarija, automatski osigurači, ugradbeni namještaj, te renovirani kupatilo i kuhinja. Prilikom adaptacije, trpezarijski prostor je pretvoren u manju spavaću sobu, te se time dodatno dobilo na funkcionalnosti stambenog prostora.

Stan sadrži: dnevni boravak, manju spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i predsoblje.

Bitno je napomenuti da sav namještaj u stanu ostaje budućim vlasnicima na poklon.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu zgrade u ulici Mehmeda Mujezinovića, preko puta Vijećnice, Opština Stari Grad. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, manju spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i predsoblje.

STANDARD Električno grijanje, Unutrašnja  drvena stolarija, vanjska PVC stolarija, Parket, Keramičke pločice u kupatilu i predsoblju, Blindo vrata, Kablovska TV, Internet, Automatski osigurači.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 031p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mehmeda Mujezinovića

Grad: Sarajevo, Alifakovac

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo