Alifakovac, Maguda

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Alifakovac

Četverosoban stan u prizemlju zgrade preko puta Vijećnice, naselje Alifakovac, Stari Grad

1 3 50m2
194.500 KM ~99.446 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 50m2 (prema navodima vlasnika stvarna kvadratura stana je cca. 70m2) smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Maguda, u blizini Vijećnice. Zgrada u kojoj je smještena nekretnina izgrađena je cca. 1930. godine.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila, kuhinje, ostave i predsoblja.

Prema navodu vlasnika djelimično je adaptiran 2022. godine i to: renovirano je kompletno kupatilo zajedno sa vodovodnim instalacijama i keramičkim pločicama, zamijenjene su električne instalacije i vanjska drvena stolarija. Godine 2013. položen je laminat u svim prostorijama i zamijenjena je unutrašnja stolarija.

U neposrednom okruženju nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

Lokacija samog stana je udaljena cca. 300m od Vijećnice i Baščaršije, te je ova nekretnina pogodna za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje. Obzirom da se stan nalazi u prizemlju, pogodan je da se koristi i kao kancelarijski prostor.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju zgrade u ulici Maguda, preko puta Vijećnice, Opština Stari Grad. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila, kuhinje, ostave i predsoblja.

STANDARD Grijanje je na električne konvektore. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramika. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 012p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 194.500KM

Cijena EUR: ~99.446EUR

Lokacija

Adresa: Maguda

Grad: Sarajevo, Alifakovac

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1930

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad