Alipašino polje, Semira Frašte

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

RIJETKO U PONUDI! Potpuno adaptiran dvosoban stan dvostrane orijentacije sa panoramskim pogledom, Alipašino Polje B faza

1 1 43m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 43m2 na 12. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta u naselju Alipašino Polje B Faza. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1978. godine i ima ukupno 14 spratova.

Nekretnina je potpuno adaptirana 2017. godine i tom prilikom su ugrađena protuprovalna ulazna vrata marke “ZALMO”, promjenjene su elektroinstalacije i postavljeni novi automatski osigurači. Prilikom adaptacije kupatila i kuhinje urađene su i sve vodovodne instalacije.Također, postavljene su i nove podne obloge, kao i novi radijatori. U okviru adaptacije izvršena je i postavka nove vanjske PVC stolarije.

Istaknute odlike stana su panoramski pogled na grad, maksimalna iskorištenost stambenog prostora, kao i izuzetno prostrana spavaća soba. Nekretnina je orijentisana dvostrano (Istok-Zapad) što stan čini svijetlim i stvara ugodan ambijent za boravak.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare tako da pronalazak parking mjesta neće predstavljati problem budućim vlasnicima.

Lokacija:

Stan se nalazi na dvanaestom spratu stambene zgrade u ulici Semira Frašte, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Toplana, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja. U radijusu od 500 metara se nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, sportska dvorana, apoteka, osnovna škola, Kulturni centar “Kralj Fahd”, ambulanta, banke, a trolejbuska stanica je udaljena svega cca 70 metara od ulaza u zgradu.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom. Obdanište, osnovna škola “Fatima Gunić”, se nalaze unutar naselja, a važno je istaći da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica. Ispred stambene zgrade se nalazi veliki parking prostor.


Sadržaj:

Ravno iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom. Na desno iz predsoblja se pristupa u kupatilo, a lijevo u spavaću sobu.

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Aluminijumski radijatori. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Parket u spavaćoj sobi. Pločice u dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju i kupatilu. Lift. Interfon. Telefon. Kablovska TV. Internet. Automatski osigurači. Protuprovalna ulazna vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 027p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Semira Frašte

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 43m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 12/14

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo