Alipašino polje, Ive Andrića

Prodaja, Stan, garsonjera, Sarajevo, Alipašino polje

GARSONJERA U PONUDI! Funkcionalna i djelimično adaptirana garsonjera na devetom spratu u ulici Ive Andrića, Alipašino Polje

1 1 25m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se garsonjera uknjižene površine 25m2 na devetom spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Alipašino Polje A faza. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je izgrađena krajem 70-ih godina i ima ukupno 13. spratova.

Istaknute odlike garsonjere su funkcionalan raspored prostorija sa prostranim dnevnim boravkom, niski režijski troškovi, dok ulica u kojoj se stan nalazi sa svim urbanim sadržajima i infrastrukturom nudi sve potrebne uslove za ugodan život.

Nekretnina je djelimično adaptirana u nekoliko vremenskih intervala i to:

  •  2007. godine postavljeni su novi kuhinjski elementi i ugrađena kvalitetna protuprovalna ulazna                         vrata. Iste godine je urađena vanjska izolacija zidova oblaganjem striroporom.
  •  2011. godine promijenjeni su električni osigurači i postavljeni novi automatski.
  •  2019. godine promijenjena je vanjska stolarija i postavljena nova PVC sa aluminijskim vanjskim                       roletnama.

Stan odlikuje zapadna orijentacija koja ga čini svijetlim i prozračnim, atraktivna lokacija i blizina tramvajske stanice, kao i dobra saobraćajna povezanost. Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Uzimajući u obzir lokaciju i kvadraturu te činjenicu da garsonjera ima niske režijske troškove, ova nekretnina predstavlja raritet na tržištu.

Lokacija:

Stan se nalazi na devetom spratu stambene zgrade u ulici Ive Andrića, naselje Alipašino Polje A faza. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze: TC Mercator, DM, Konzum, pijaca, Dom Zdravlja, apoteke, banke, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom. Obdanište, osnovne škole “Meša Selimović i Fatima Gunić” se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje, a važno je istaći da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor.

Sadržaj:

Nasuprot ulaznim vratima iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak. Lijevo iz predsoblja se pristupa u kupatilo. Iz dnevnog boravka se pristupa u kuhinju.

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija PVC sa aluminijskim vanjskim roletnama. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Dva lifta. Automatski osigurači. Blindo vrata.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 049p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ive Andrića

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 25m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 9/13

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
ADSL
Telefon
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor