Alipašino polje, Bosanska

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Kompletno i kvalitetno adaptiran dvosoban stan sa balkonom na prvom spratu, Alipašino Polje C faza *****VIRTUELNA ŠETNJA*****

1 1 48m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 48m2 koji se nalazi na prvom spratu stambene zgrade s liftom u ulici Bosanska, naselje Alipašino Polje C Faza. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je izgrađena krajem 70-ih godina i ima ukupno 12. spratova.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman (za potpuni ugođaj molim Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno):

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, predsoblja i balkona. Potpuna, ujedno i kvalitetna, adaptacija nekretnine je završena u novembru 2020. godine i tom prilikom je:

  • promijenjena vanjska stolarija i postavljena nova PVC ;
  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova;
  • adaptirano kupatilo sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica (Villeroy&Boch) i sanitarnih elemenata. U kupatilu su instalirane GROHE česma i tuš baterija, viseća WC šolja, ugradbeni vodokotlić, a napravljeno je i tursko kupatilo sa CERESIT hidroizolacijom i inox slivnikom ;
  • ugrađena kvalitetna protuprovalna i protupožarna ulazna vrata; 
  • položen novi kvalitetni laminatni pod kao podna obloga u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju;
  • u kuhinji, kupatilu i balkonu postavljene su nove keramičke pločice;
  • zamijenjene su kompletne električne instalacije te ugrađeni automatski osigurači kao i utičnice i prekidači;
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu.

Odlična spratnost, atraktivna lokacija i blizina trolejbuske stanice, kao i dobra saobraćajna povezanost samo su neke od pozitivnih karakteristika ove nekretnine. Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bosanska, naselje Alipašino polje C faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Lokacija je javnim gradskim saobraćajem odlično povezana sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: TC Merkator, pijaca, Konzum, Dom zdravlja, apoteke, banke, pekare, osnovna škola “Meša Selimović”, stanice javnog gradskog prevoza, ugostiteljski objekti, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište, biciklistička staza itd.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa spavaćoj sobi, na desno kupatilu i trpezariji. Iz trpezarije ravno se ulazi u kuhinju, na lijevo u dnevni boravak. Izlaz na balkon je iz kuhinje.

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Lift. Protuprovalna ulazna vrata. Automatski osigurači. Balkon.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 056p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bosanska

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/12

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo