Alipašino polje, Semira Frašte

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

RIJETKO U PONUDI! Trosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom i panoramskim pogledom, Alipašino Polje B faza. NOVA FASADA NA ZGRADI!

1 2 65m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 65m2 na trećem spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Semira Frašte, Alipašino Polje B Faza. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1978. godine i ima ukupno 14 spratova.

Nekretnina je djelimično adaptirana u periodu od 2014-2015. godine i tom prilikom su ugrađena protuprovalna ulazna vrata, vanjska PVC stolarija, laminat u kuhinji, predsoblju i degažmanu. Stan je redovno i uredno održavan.

Također, veoma je bitno napomenuti da zgrada u kojoj se stan nalazi je prošla detaljnu fazu utopljavanja i uređivanja vanjske fasade.

Istaknute odlike stana su panoramski pogled na grad, maksimalna iskorištenost stambenog prostora, kao i prostrane spavaće sobe. Nekretnina je orijentisana dvostrano (Jug-Zapad) što stan čini svijetlim i stvara ugodan ambijent za boravak.

Stan se prodaje sa svim vidljivim namještajem sa slika.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Semira Frašte, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Toplana, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja. U radijusu od 500 metara se nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, sportska dvorana, apoteka, osnovna škola, Kulturni centar “Kralj Fahd”, ambulanta, banke, a trolejbuska stanica je udaljena svega cca 50 metara od ulaza u zgradu.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom. Obdanište, osnovna škola “Fatima Gunić”, se nalaze unutar naselja, a važno je istaći da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica. Ispred stambene zgrade se nalazi veliki parking prost

SADRŽAJ Na lijevo iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak. Iz dnevnog boravka je izlaz na lođu. Ravno iz predsoblja se pristupa u kuhinju. Na desno iz predsoblja se pristupa u kupatilo, spavaće sobe, ostavu.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Laminat u kuhinji, predsoblju, degažmanu, ostavi. Keramičke pločice u kupatilu, i na  balkonu. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Video nadzor. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 045p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Semira Frašte

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 3/14

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo