Alipašino polje, Trg solidarnosti

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Komforan dvosoban stan sa lođom na petom spratu, Trg Solidarnosti, Alipašino Polje A faza

1 1 48m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan površine 48m2 na petom spratu stambene zgrade u A Fazi naselja Alipašino Polje. Stan posjeduje lođu (po informaciji od vlasnika dodatnih 4m2).

U stanu nije bilo većih adaptacija, te ostavlja se mogućnost budućem vlasniku adaptiranja po vlastitim željama i mogućnostima. Stan je redovno i uredno održavan.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1970. godine i ima ukupno jedanaest spratova sa dva lifta.

Odličan raspored prostorija u kombinaciji sa dvostranom orijentacijom (Jug-Zapad) i pogodnom mikrolokacijom u sklopu naselja, čine stan idealnim za porodični način života. U suterenu zgrade nalazi se pripadajuća podrumska prostorija.

U blizni zgrade je veći zajednički parking prostor za stanare i okolne poslovne objekte.

Nekretninu karakteriše praktičan raspored prostorija, kao i dobra spratnost. Trostrana orijentacija stana omogućava dosta dnevne svjetlosti. Mirna lokacija u ulici Trg Solidarnosti nudi sve urbane sadržaje i infrastrukturu potrebnu za ugodan život.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Trg Solidarnosti, naselje Alipašino polje A faza. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: Osnovna škola, TC Bingo, zdravstvene ustanove, banke, pekara, pijaca, te više drugih trgovinskih i ugostiteljskih objekata. Stanice javnog gradskog saobraćaja udaljene su cca. 100m od zgrade.

Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

SADRŽAJ Desno iz predsoblja je pristup kupatilu. Ravno iz predsoblja se pristupa u trpezariju sa kuhinjom. Desno iz trpezarije je pristup u spavaću sobu. Nadalje,lijevo iz trpezarije je pristup dnevnom boravku sa izlazom na lođu.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska  drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi. Laminat u trpezariji, predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji. Interfon. Kablovska TV.Lift. Video nadzor.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 041p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg solidarnosti

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 5/11

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena