Alipašino polje, Nerkeza Smailagića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Namješten i adaptiran trosoban stan sa ustakljenom lođom, Nerkeza Smailagića, Alipašino Polje

1 2 60m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran trosoban stan površine 60m2 koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Nerkeza Smailagića, naselje Alipašino Polje B Faza. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je izgrađena krajem 1970-ih godina i ima ukupno 13. spratova.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, predsoblja i ustakljene lođe.

Stan posjeduje kvalitetno opremljenu kuhinju sa ugradbenim električnim uređajima koja kao i većina namještaja ostaje budućem kupcu na poklon (osim TV uređaja, veš mašine i sušilice za veš).

Potpuna adaptacija nekretnine je završena 2020. godine i tom prilikom je:

  • promijenjena vanjska stolarija i postavljena nova PVC ;
  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova PVC;
  • adaptirano kupatilo sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata.
  • ugrađena protuprovalna i protupožarna ulazna vrata; 
  • položen novi kvalitetni laminatni pod kao podna obloga u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju;
  • parket u drugoj spavaćoj sobi je izbrušen i prelakiran;
  • u kuhinji, kupatilu su nove keramičke pločice;
  • ustakljena lođa
  • zamijenjene su kompletne električne instalacije, te ugrađeni automatski osigurači kao i utičnice i prekidači;
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu.

Atraktivna lokacija i blizina trolejbuske stanice, kao i dobra saobraćajna povezanost samo su neke od pozitivnih karakteristika ove nekretnine. Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

LOKACIJA

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Nerkeza Smailagića, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Lokacija je javnim gradskim saobraćajem odlično povezana sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: TC Merkator, pijaca, Konzum, Dom zdravlja, apoteke, banke, pekare, osnovna škola „ Fatima Gunić”, stanice javnog gradskog prevoza, ugostiteljski objekti, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište, biciklistička staza itd.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa dnevnom boravku, na desno kupatilu i spavaćoj sobi. Nadalje lijevo se ulazi u kuhinju, te ustakljenu lođu i drugu ( manju) spavaću sobu.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana.Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja PVC stolarija . Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, predsoblju. Parket u drugoj spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i na lođi. Interfon. Kablovska TV. Lift. Protuprovalna ulazna vrata. Automatski osigurači. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 053p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nerkeza Smailagića

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/13

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC