Alipašino polje, Trg nezavisnosti

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Jednosoban stan na drugom spratu, Trg Nezavisnosti, Alipašino Polje

1 0 33m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan površine 33m2 na drugom spratu stambene zgrade u C Fazi naselja Alipašino Polje.

Stan se prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama.

Stan je 2018. godine djelimično adaptiran, a krase ga dobar raspored i kvalitetno iskorišten stambeni prostor. Prilikom adaptacije stana ugrađena je kvalitetna vanjska PVC stolarija sa vanjskim roletnama, unutrašnja drvena stolarija u dnevnom boravku, blindirana ulazna vrata vrata, postavljen novi električni bojler i WC šolja u kupatilu, postavljen laminat, kao i kvalitetni ugradbeni plakar u dnevnom boravku.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1980. godine i ima ukupno četiri sprata.

Odličan raspored prostorija u kombinaciji sa orijentacijom (Istok-Jug) i pogodnom mikrolokacijom u sklopu naselja, čine stan idealnim za svakodnevni život te isti predstavlja vrhunsku investiciju. U suterenu zgrade nalazi se pripadajuća podrumska prostorija.

U blizni zgrade je veći zajednički parking prostor za stanare i okolne poslovne objekte.

Mirna lokacija u ulici Trg Nezavisnosti nudi sve urbane sadržaje i infrastrukturu potrebnu za ugodan život.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade od ukupno četiri sprata, u ulici Trg Nezavisnosti, naselje Alipašino polje C faza. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: Osnovna škola, TC Bingo, zdravstvene ustanove, banke, pekara, te više drugih trgovinskih i ugostiteljskih objekata. Stanice javnog gradskog saobraćaja udaljene su cca 500 m od zgrade.

Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

SADRŽAJ Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Laminat u dnevnom boravku. Keramičke pločice u predsoblju, kupatilu, i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači.Podrum.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 018p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg nezavisnosti

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 33m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo