Alipašino polje, Trg međunarodnog prijateljstva

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan trosoban stan sa balkonom, Trg međunarodnog prijateljstva, Alipašino Polje A faza

1 2 70m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 70m2 na devetom spratu stambene zgrade s liftom u naselju Alipašino Polje A Faza.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1978. godine i ima ukupno 12. spratova.

U stanu 2019. godine promjenjeni osigurači, ugrađena blindo vrata, kompletno adaptirano kupatilo i toalet. U toku 2015. godine postavljena je kvalitetna vanjska PVC stolarija marke „Saplast“, ugrađena je nova kuhinja, te podne obloge laminat i keramičke pločice. Stan se redovno i uredno održavao.

Istaknute karakteristike stana su dvostrana orijentacija i odličan raspored prostorija, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Pogodna mikrolokacija u sklopu naselja, čine stan idealnim za porodični način života.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na devetom spratu stambene zgrade u ulici Trg međunarodnog prijateljstva, naselje Alipašino polje A faza. Stambena zgrada je okružena mnoštvom zelenih površina, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se:  TC Konzum, Amko, Dom zdravlja, osnovna škola, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, apoteka, pošta, banke, poliklinika ,šetalište, dječije igralište, biciklistička staza. Javni gradski saobraćaj lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada, te su glavna gradska saobraćajnica i tramvajska stanica udaljeni cca 80 m od ulaza u zgradu.

SADRŽAJ Kuhinja i trpezarija su sa desne strane iz predsoblja. Dnevni boravak je sa lijeve strane iz trpezarije. Spavaće sobe su sa lijeve strane iz predsoblja. Pristup kupatilu i toaletu je iz degažmana. Izlaz na balkon je iz kuhinje.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC Saplast stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i kuhinji, degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači.Podrum.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 021p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg međunarodnog prijateljstva

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 70m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 9/12

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo