Alipašino polje, Trg ZAVNOBiH-a

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan trosoban stan na prvom spratu sa balkonom, ul. Trg ZAVNOBIH-a, Alipašino Polje

1 3 78m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 78m2 na prvom spratu stambene zgrade u ulici Trg ZAVNOBIH-a, naselje Alipašino Polje B Faza.

Manja adaptacija stana je izvršena prije cca. 10 godina kada su ugrađena nova blindo vrata, i pregrađivanjem veće spavaće sobe dobile su se dvije manje sobe.

Izuzev redovitog održavanja  nekretnine, u stanu nije bilo većih ulaganja tako da budući vlasnici mogu eventualnu adaptaciju prilagoditi vlastitom ukusu.

Istaknute karakteristike nekretnine su dvostrana orijentacija stana (Jug -Sjever), koja omogućava dosta dnevne svjetlosti, dobar raspored prostorija, te prostrana lođa ( dodatnih 5m2 iskoristivog stambenog prostora).

Nekretninu karakteriše idealan raspored prostorija gdje je pristup svim dijelovima stana omogućen iz ulaznog predsoblja.

Nekretnina u suterenu zgrade posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

S obzirom na broj i raspored prostorija, može se reći da je nekretnina veoma prostrana i funkcionalna.

Ispred zgrade se nalazi parking prostor tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da se u neposrednoj blizini nalaze tramvajsko i trolejbusko stajalište.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Trg ZAVNOBiH-a, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi Osnovna škola “Fatima Gunić” a u radijusu od 200 metara svi sadržaji neophodni za svakodnevni život: supermarketi, zelena pijaca, ambulanta, pošta, ugostiteljski objekti, cvjećara, eko kuća, stanice javnog prevoza apoteka, banke, pekara itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je trolejbusko stajalište udaljeno 100 metara. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg je na desnu stranu omogućen pristup trpezariji i kuhinji, ravno degažmanu, na lijevo spavaćim sobama. Iz trpezarije se pristupa dnevnom boravku. Pristup kupatilu i toaletu je iz degažmana. Izlaz na balkon je ravno iz kuhinje.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama.Vinas pločice u trpezariji i kuhinji, degažmanu i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu i lođi. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata.Podrum.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 023p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg ZAVNOBiH-a

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 78m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Magacin
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena