Alipašino polje, Semira Frašte

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Jednosoban stan sa lijepim pogledom u ulici Semira Frašte, Alipašino Polje. MOGUĆNOST PRETVARANJA U DVOSOBAN!

1 0 43m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan jednosoban stan površine 43m2 na 6. spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Semira Frašte, u naselju Alipašino Polje. Kao glavna prednost nekretnine može se istaći neposredna blizina glavnog šetališta na Alipašinom Polju, funkcionalan raspored, niski režijski troškovi.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

Stan je prošao kroz manju adaptaciju 2000. godine kada je postavljen laminat u predsoblju, trpezariji i kuhinji, postavljena protuprovalna vrata, postavljene nove keramičke pločice i sanitarni elementi u kupatilu. Ostatak nekretnine je u izvornom stanju što svakako ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da kompletan enterijer prilagode prema vlastitim željama i potrebama. Jednostavnim pregrađivanjem trpezarijskog dijela (lođa je već pretvorena u stambeni prostor), a otvaranjem dijela dnevnog boravka, može se dobiti još jedna soba i dodatno povećati iskoristivost stambenog prostora.

Uzimajući u obzir lokaciju, kvadraturu i male režijske troškove, ovaj stan može predstavljati i idealnu priliku kao investiciju za izdavanje.

Zbog svoje dvostrane  orijentacije stan je tokom cijelog dana osunčan i prozračan što ga čini ugodnim za boravak.

Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju koja se nalazi u suterenskom dijelu zgrade.

Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

LOKACIJA Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade od ukupno 15. spratova, u ulici Semira Frašte, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Toplana, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja. U radijusu od 500 metara se nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, sportska dvorana, apoteka, osnovna škola, Kulturni centar “Kralj Fahd”, ambulanta, banke, a trolejbuska stanica je udaljena svega cca 50 metara od ulaza u zgradu.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom. Obdanište, osnovna škola “Fatima Gunić”, se nalaze unutar naselja, a važno je istaći da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica. Ispred stambene zgrade se nalazi veliki parking prostor. Stanice javnog gradskog saobraćaja udaljene su cca 500 m od zgrade.

Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje - Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Laminat u predsoblju, kuhinji i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, lođi.Gusani radijatori. Interfon. Kablovska TV. Internet. Protuprovalna vrata. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 040p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Semira Frašte

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 43m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 6/15

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena