Alipašino polje, Trg međunarodnog prijateljstva

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan trosoban stan sa ustakljenim balkonom, Trg međunarodnog prijateljstva, Alipašino Polje A faza

1 2 65m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 65m2 na trećem spratu stambene zgrade s liftom u naselju Alipašino Polje A Faza. Stan posjeduje, po izjavi vlasnika, ustakljeni balkon površine 5m2 i zasebnu ozidanu ostavu površine 4m2 na 15. spratu.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1977. godine i ima ukupno 15. spratova.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće soba, kuhinje, kupatila, degažmana, balkona, ostave i predsoblja.

Stan je kvalitetno  adaptiran 2021. godine, pri čemu su promjenjeni osigurači, ugrađena blindo vrata, kompletno adaptirano kupatilo, kuhinja, parket u svim prostorijama brušen i prelakiran, postavljena je kvalitetna vanjska PVC stolarija, ugrađena je nova kuhinja sa bijelom tehnikom, te podne obloge laminat i keramičke pločice, ustakljen balkon. Prilikom adaptacije na balkonu, dnevnom boravku i dijelu kuhinje urađena je unutrašnja termoizolacija. Stan se redovno i uredno održavao.

Istaknute karakteristike stana su dvostrana orijentacija i odličan raspored prostorija

Pogodna mikrolokacija u sklopu naselja, čini stan idealnim za porodični način života.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare, tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Sva ugradbeni namještaj ostaje budućem kupcu na poklon.

Ostatak namještaja i bijele tehnike može biti predmet prodaje uz dogovor sa vlasnikom.

LOKACIJA Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Trg međunarodnog prijateljstva, naselje Alipašino polje A faza. Stambena zgrada je okružena mnoštvom zelenih površina, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se:  TC Konzum, Amko, Dom zdravlja, osnovna škola, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, apoteka, pošta, banke, poliklinika ,šetalište, dječije igralište, biciklistička staza. Javni gradski saobraćaj lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada, te su glavna gradska saobraćajnica i tramvajska stanica udaljeni cca 80 m od ulaza u zgradu.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće soba, kuhinje, kupatila, degažmana, balkona, ostave i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji, ostavi degažmanu. Laminat u jednom dijelu kuhinje. Keramičke pločice u kupatilu i drugom dijelu kuhinje. Interfon. Lift.Ozidana ostava. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači. Ugradbeni namještaj. Video nadzor.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 053p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg međunarodnog prijateljstva

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1977

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 3/15

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Polunamješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo