Alipašino polje, Trg solidarnosti

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Komforan dvosoban stan sa lođom, Trg solidarnosti, Alipašino Polje A faza. MOGUĆNOST PRETVARANJA U TROSOBAN!

1 1 59m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 59m2 na devetom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Trg solidarnosti, naselje Alipašino Polje A Faza.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1977. godine i ima ukupno 12. spratova.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, degažmana, predsoblja i lođe. Pregrađivanjem trpezarijskog dijela i dijela predsoblja može se dobiti još jedna soba, te tako pretvoriti trenutno dvosoban stan u trosoban.

U stanu su 2003. godine promjenjeni osigurači, ugrađena blindo vrata, kompletno adaptirano kupatilo, postavljena je kvalitetna vanjska PVC stolarija, ugrađena je nova kuhinja, parket brušen i prelakiran, te postavljene podne obloge laminat i keramičke pločice. Stan se redovno i uredno održavao.

Istaknute karakteristike stana su južna orijentacija i odličan raspored prostorija, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Sav ugradbeni namještaje ostaje kupcu na poklon.

Pogodna mikrolokacija u sklopu naselja, čine stan idealnim za porodični način života.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na devetom spratu stambene zgrade u ulici Trg solidarnosti, naselje Alipašino polje A faza. Stambena zgrada je okružena mnoštvom zelenih površina, a lokacija je pogodna za življenje zbog blizine različitih sadržaja.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: TC Konzum, Amko, Dom zdravlja, osnovna škola, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, apoteka, pošta, banke, poliklinika ,šetalište, dječije igralište, biciklistička staza. Javni gradski saobraćaj lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada, te su glavna gradska saobraćajnica i tramvajska stanica udaljeni cca 80 m od ulaza u zgradu.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, degažmana, predsoblja i lođe.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Laminat u predsoblju, degažmanu, trpezariji. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači.Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 057p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg solidarnosti

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1977

Godina zadnje adaptacije: 2003

Sprat: 9/12

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad