Alipašino polje, Trg ZAVNOBiH-a

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan adaptiran manji dvosoban stan sa balkonom, ul. Trg ZAVNOBIH-a, Alipašino Polje ***Virtuelna šetnja 360°***

1 1 40m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran, namješten manji dvosoban stan površine 40m2 na trećem spratu stambene zgrade u naselju Alipašino Polje - B Faza.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, kupatila i balkona.

Stan je kvalitetno adaptiran, po izjavi vlasnika, u periodu od 2018 do 2023. godine.

U toku 2018. godine u stanu su kompletno ostrugani i popravljeni zidovi, ugrađena je LED rasvjeta, spušteni plafoni, izvršena izmjena električnih instalacija, postavljen je kvalitetan hrastov parket „riblja kost“, te postavljena ugradbena kuhinja marke „Primus Balkan“. Nakon toga, 2019. godine u stanu je prefarbana unutrašnja stolarija i postavljeni automatski osigurači. Godine 2020. u stanu je postavljena nova kvalitetna vanjska PVC stolarija marke „Sarixplast“, te blindirana ulazna vrata. Zadnja adaptacija stana je urađena 2023. godine kada je kompletno adaptirano kupatilo sa zamjenom svih sanitarnih elemenata i  hidroizolacija.

Sav kvalitetan namještaj i ugradbena bijela tehnika ostaje budućim kupcima da poklon.

Istaknute karakteristike nekretnine su dobar raspored prostorija, te prostran balkon (dodatnih 5m2 iskoristivog stambenog prostora).

Nekretninu karakteriše idealan raspored prostorija gdje je pristup svim dijelovima stana omogućen iz ulaznog predsoblja. U suterenu zgrade posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

Ispred zgrade se nalazi parking prostor tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano. Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da se u neposrednoj blizini nalaze tramvajsko i trolejbusko stajalište.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° nekretnine (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Trg ZAVNOBiH-a, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi Osnovna škola “Fatima Gunić” a u radijusu od 200 metara svi sadržaji neophodni za svakodnevni život: supermarketi, zelena pijaca, ambulanta, pošta, ugostiteljski objekti, cvjećara, eko kuća, stanice javnog prevoza apoteka, banke, pekara itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je trolejbusko stajalište udaljeno 100 metara. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, kupatila i balkona.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji, spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju, kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Podrum. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 059p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg ZAVNOBiH-a

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 2023

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo