Alipašino polje, Geteova

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan djelimično adaptiran trosoban stan, ul. Geteova, Alipašino Polje. MOGUĆNOST PRETVARANJA U ČETVEROSOBAN!

1 2 77m2
220.000 KM ~112.484 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se funkcionalan djelimično  adaptiran trosoban stan površine 77m2 na 13. spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Geteova, naselje Alipašino Polje C Faza.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, predsoblja, kupatila, toaleta, degažmana i dvije lođe.

Stan je adaptiran, po izjavi vlasnika, u periodu 2018. godine, kada je kao podna obloga u  spavaćim soba postavljen laminat, u kuhinji, predsoblju su postavljene keramičke pločice, trpezariji postavljeni automatski osigurači, postavljena nova kvalitetna vanjska PVC stolarija, izvršena izmjena radijatora u jednoj spavaćoj sobi, te kompletno adaptirano kupatilo i toalet. Prostor obje lođe je ustakljen. Jednostavnim pregrađivanjem veće lođe (pretvaranjem u stambeni prostor) i jednog dijela trpezarije, može se dobiti dodatna spavaća soba.

Stan se redovno i uredno održavao.

Istaknute karakteristike nekretnine su dvostrana jug-zapad orijentacija, koja omogućava dosta dnevne svjetlosti, te idealan raspored prostorija, gdje je pristup svim dijelovima stana omogućen iz ulaznog predsoblja.

Nekretnina u suterenu zgrade posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

Ispred zgrade se nalazi parking prostor tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano. Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da se u neposrednoj blizini nalaze tramvajsko i trolejbusko stajalište.

LOKACIJA Stan se nalazi na 13. spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Geteova, naselje Alipašino polje C faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi osnovna škola, a u radijusu od 200 metara svi sadržaji neophodni za svakodnevni život: supermarketi, zelena pijaca, ambulanta, pošta, ugostiteljski objekti, cvjećara, eko kuća, stanice javnog prevoza apoteka, banke, pekara itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je  stajalište gradskog prevoza udaljeno 200 metara. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, predsoblja, kupatila, toaleta, degažmana, dvije lođe.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćim soba. Keramičke pločice u predsoblju, dijelu kuhinje,kupatilu. Interfon.Lift. Kablovska TV.Podrum.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 064p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 220.000KM

Cijena EUR: ~112.484EUR

Lokacija

Adresa: Geteova

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 77m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 13/16

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad