Alipašino polje, Trg ZAVNOBIH-a

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Potpuno adaptiran funkcionalan trosoban stan sa balkonom, Alipašino Polje B faza - PRODANO!

1 2 72m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 72m2 na prvom spratu stambene zgrade u naselju Alipašino Polje B Faza.

Stan je prošao kroz kompletnu adaptaciju 2013. godine i tom prilikom je: adaptirana i postavljena nova kuhinja sa svim pratećim kvalitetnim ugradbenim elementima, u kupatilu i toaletu su osim sanitarija promijenjene kompletne instalacije i postavljene nove keramičke pločice, vanjska drvena stolarija je lakirana, stari konektorski radijatori su zamijenjeni za nove gusane. Postojeći parketi su brušeni i lakirani, postavljeni su novi automatski električni osigurači, a vanjska ulazna vrata su protuprovalna.

Nekretninu karakteriše idealan raspored prostorija gdje je pristup svim dijelovima stana omogućen iz ulaznog predsoblja i degažmana. Istaknute karakteristike nekretnine su dvostrana orijentacija (Jug-Sjever), koja omogućava dosta dnevne svjetlosti, kao i prostrani balkon.

Aktraktivna i mirna lokacija, blizina osnovne škole te dobra saobraćajna povezanost samo su neke od prednosti koje odlikuju ovu nekretninu. Nekretnina u suterenu zgrade posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi parking prostor tako da pronalazak parkirnog mjesta neće predstavljati problem budućem vlasniku.

Lokacija:
Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Trg ZAVNOBiH-a, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U neposrednoj blizini zgrade se nalazi Osnovna škola "Fatima Gunić" a u radijusu od 200 metara svi sadržaji neophodni za svakodnevni život: supermarketi, zelena pijaca, ambulanta, pošta, ugostiteljski objekti, cvjećara, eko kuća, stanice javnog prevoza apoteka, banke, pekara itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je trolejbusko, kao i tramvajsko stajalište udaljeno cca 150 metara. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg je na lijevu stranu omogućen pristup spavaćim sobama, ravno kupatilu, na desno trpezariji i toaletu. Iz trpezarije na lijevo se pristupa dnevnom boravku, a ravno kuhinji. Izlaz na balkon je iz kuhinje.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i dijelu kuhinje. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, dijelu kuhinje i predsoblju. Interfon. Kablovska TV. Automatski osigurači. Klima uređaj. Balkon. Protuprovalna vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 072p/2018 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg ZAVNOBIH-a

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 72m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Klima
Interfon
Internet
Nova kuhinja
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor