Alipašino polje, Bajrama Zenunija

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Adaptiran dvosoban stan sa balkonom i panoramskim pogledom na osmom spratu preko puta RTV doma, Alipašino Polje - PRODANO!

1 1 57m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 57m2 na 8. spratu (nije zadnji sprat) stambene zgrade s liftom u naselju Alipašino Polje A Faza.

Predmetna nekretnina je adaptirana u nekoliko navrata. Prilikom prve adaptacije 2007. godine adaptirana je kuhinja sa ugradbenim elementima i električnim uređajima. Tokom druge adaptacije 2011. godine ugrađena je vanjska PVC stolarija, postavljene su nove keramičke pločice u dijelu predsoblja i degažmana.

Prilikom posljednje, ujedno i najveće adaptacije, sanirano je kupatilo pri čemu su izmijenjene kompletne vodovodne instalacije, keramičke pločice kao i sanitarni elementi, postavljen je novi "Ariston" električni bojler. Također, promijenjene su električne instalacije i postavljeni novi automatski osigurači, nove keramičke pločice na balkonu, te ulazna protuprovalna vrata.

Zahvaljujući dvostranoj (Istok-Zapad) orijentaciji nekretnina je tokom cijelog dana osunčana, a iz dnevnog boravka i sa balkona se pruža prelijep panoramski pogled na grad. Idealna dispozicija sa pristupom svim prostorijama iz predsoblja i degažmana, blizina tramvajske stanice te dobra saobraćajna povezanost samo su neke od prednosti koje odlikuju ovu nekretninu.

Zgrada u kojoj se stan nalazi posjeduje lift, centralno grijanje i ima ukupno 14 spratova, a u suterenu je pripadajuća podrumska prostorija. Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu.

Lokacija:
Stan se nalazi na osmom spratu stambene zgrade u ulici Bajrama Zenunija, naselje Alipašino Polje, A faza. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se Osnovna škola, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, TC Merkator, apoteka, pošta, te mnogi drugi trgovinski objekti. Javni gradski saobraćaj ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada.

Glavna gradska saobraćajnica i tramvajska stanica udaljeni su cca 200m od zgrade.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg je na lijevu stranu omogućen pristup trpezariji. Iz trpezarije ravno se pristupa kuhinji, a desno dnevnom boravku. U degažman se pristupa ravno iz predsoblja iz kojeg je omogućen ulazak u kupatilo i spavaću sobu. Izlaz na balkon je ravno iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Aluminijumski radijatori. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, na balkonu, degažmanu i predsoblju. Interfon. Kablovska TV. Lift. Automatski osigurači. Balkon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 071p/2018 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bajrama Zenunija

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 57m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1977

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 8/14

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor