Alipašino polje, Nerkeza Smailagića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Jednoiposoban stan sa balkonom i panoramskim pogledom na 16. spratu, Alipašino Polje B faza

1 1 48m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednoiposoban stan uknjižene površine 48m2 na 16. (ujedno i posljednjem) spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Alipašino Polje B Faza. Nekretninu karakteriše praktičan raspored prostorija sa prostranim dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom. Maksimalna funkcionalost stana omogućava pristup prostorijama iz ulaznog predsoblja, a primarna južna pozicija obskrbljuje nekretninu sa dosta prirodne svjetlosti. 

U stanu je 2015. godine vanjska drvena stolarija u dnevnom boravku i spavaćoj sobi zamijenjena za novu PVC marke “Saplast”. U dnevnom boravku i trpezariji postavljeni su aluminijumski radijatori, a u cilju dodatne sigurnosti postavljena su nova ulazna blindo vrata. Vrlo bitno je napomenuti da je izvršeno vanjsko utopljavanje zidova 2016. godine.

Ostatak stana nije bio predmet adaptacije, pa se budućim vlasnicima nude razne opcije kod eventualne adaptacije u skladu sa vlastitim preferencijama.

Balkon sa  lijepim i neometanim pogledom na veliki park pun zelenila je još jedna pozitivna karakteristika ove nekretnine.
U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Ispred stambene zgrade se nalazi parking prostor, tako da pronalazak parkirnog mjesta neće predstavljati problem budućem vlasniku.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 16. spratu stambene zgrade u ulici Nerkeza Smailagića, naselje Alipašino polje B faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Lokacija je javnim gradskim saobraćajem odlično povezana sa ostalim dijelovima grada. Iza zgrade se nalaze lijepo uređen park za djecu i igralište. Zbog sigurnosti djece, bitno je napomenuti da su park i igralište odvojeni od saobraćajnica stambenim zgradama i pješačkim stazama.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti života, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, stanice javnog gradskog prevoza, sportska dvorana, apoteka, ambulanta, banke itd.

 

Sadržaj:

Desno iz predsoblja se nalaze trpezarija i kuhinja iz kojih se na lijevo pristupa dnevnom boravku. Spavaća soba je lijevo od ulaza, a kupatilo desno. Izlaz na balkon je iz kuhinje.

 

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana.  Aluminijski radijator u dnevnom boravku i trpezariji. Konvektorski radijator u spavaćoj sobi . Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska PVC stolarija u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Vanjska drvena stolarija u kuhinji. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Vinas u trpezariji, predsoblju i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Lift. Blindo vrata.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 054p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nerkeza Smailagića

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 16/16

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Lift
Električna energija
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor