Alipašino polje, Geteova

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Trosoban i djelimično adaptiran svijetao stan sa lođom na četvrtom spratu, Alipašino Polje C faza

1 2 77m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 77m2 na četvrtom spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Alipašino Polje C Faza. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je izgrađena krajem 70-ih godina i ima ukupno 16. spratova. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i lođe.

Nekretninu karakteriše idealan raspored prostorija gdje je pristup svim dijelovima stana omogućen iz ulaznog predsoblja i prostrane trpezarije. Istaknute karakteristike nekretnine su dvostrana orijentacija (Zapad-Jug), koja omogućava dosta dnevne svjetlosti, kao i prostrana lođa.

Većina adaptacija u stanu izvršena je prije cca šest godina što uključuje: postavku PVC vanjske stolarije, postavljeni su novi automatski osigurači, gusani radijatori kao i protuprovalna ulazna vrata, izvršeno ustakljivanje lođe i postavljeni laminatni podovi.

Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

Lokacija:
Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Geteova, naselje Alipašino polje C faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Lokacija je javnim gradskim saobraćajem odlično povezana sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: Hipermarket Bingo, TC Merkator, pijaca, Dom zdravlja, apoteke, banke, pekare, osnovna škola “Meša Selimović”, stanice javnog gradskog prevoza, ugostiteljski objekti, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište, biciklistička staza itd.

Sadržaj:
Iz ulaznog predsoblja desno se pristupa u spavaće sobe, kupatilo i toalet. Iz predsoblja lijevo se pristupa u trpezariju iz koje je omogućen pristup u kuhinju i dnevni boravak. Izlaz na lođu je iz trpezarije.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Gusani radijatori. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Laminat u spavaćim sobama, trpezariji, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i lođi. Interfon. Kablovska TV. Lift. Blindo vrata. Automatski osigurači.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 080p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Geteova

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 77m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 4/16

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor