Alipašino polje, Bosanska

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Alipašino polje

Funkcionalan manji jednosoban stan sa balkonom na desetom spratu u naselju Alipašino Polje C faza

1 0 29m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji jednosoban stan sa balkonom uknjižene površine 29m2 na desetom (nije posljednji) spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Alipašino Polje C Faza.

Ulica u kojoj se stan nalazi sa svim urbanim sadržajima i infrastrukturom nudi sve potrebne uslove za ugodan život. Nekretnina je u izvornom stanju, redovno održavana i potpuno funkcionalna tako da budući vlasnici imaju mogućnost kompletne adaptacije u skladu sa vlastitim preferencijama. Istaknute odlike stana su funkcionalan raspored prostorija sa dnevnim boravkom i odvojenom malom sobom, a niski režijski troškovi čine nekretninu atraktivnom i za iznajmljivanje.

Stan odlikuje zapadna orijentacija koja ga čini svijetlim i prozračnim, atraktivna lokacija i blizina trolejbuske stanice, kao i dobra saobraćajna povezanost. Parking za stanare nalazi se ispred ulaza u zgradu, a u suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

LOKACIJA Stan se nalazi na 10. spratu stambene zgrade u ulici Bosanska, naselje Alipašino polje C faza. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim zelenim površinama, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Lokacija je javnim gradskim saobraćajem odlično povezana sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se: Hipermarket Bingo, TC Merkator, pijaca, Dom zdravlja, apoteke, banke, pekare, osnovna škola “Meša Selimović”, stanice javnog gradskog prevoza, ugostiteljski objekti, Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište, biciklistička staza itd.

SADRŽAJ Nasuprot ulaznim vratima iz predsoblja je kupatilo. Lijevo iz predsoblja se pristupa u dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se pristupa u kuhinju i sobu. Izlaz na balkon je ravno iz dnevnog boravka.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Konvektorski radijatori. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i sobi. Vinas u kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 071p2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bosanska

Grad: Sarajevo, Alipašino polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 29m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 1978

Sprat: 10/16

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena