Aneks, Vrbovska

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Aneks

Potpuno i kvalitetno adaptiran i namješten trosoban stan sa balkonom na prvom spratu, naselje Aneks

1 2 56m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno i kvalitetno adapitran trosoban stan uknjižene površine 56m2 na prvom spratu stambene zgrade u naselju Aneks, ulica Vrbovska. Funkcionalan raspored prostorija, dvostrana (jug-sjever) orijentacija sa otvorenim pogledom samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u nekretnini.

Potpuna, ujedno i kvalitetna, adaptacija nekretnine je završena u avgustu 2022. godine i tom prilikom je:

  • promijenjena vanjska stolarija i postavljena nova PVC njemačkog profila;
  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova;
  • adaptirano kupatilo sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata;
  • ugrađena kvalitetna protuprovalna i protupožarna ulazna vrata;
  • u svim prostorijama položen je tarket debljine 12mm;
  • u kuhinji i kupatilu postavljene su nove keramičke pločice;
  • zamijenjene su kompletne električne instalacije te ugrađeni automatski osigurači kao i utičnice i prekidači (niti jedna stara električna instalacija nije ostavljena u stanu);
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu;
  • u svakoj sobi razvedena instalacija kablovske televizije.

Veoma je bitno napomenuti da se nekretnina prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama, uključujući i nove električne uređaje u kuhinji sa 5-godišnjom garancijom proizvođača (mašina za suđe, frižider, ploča i rerna za kuhanje, napa).

Stan se sastoji od dnevnog boravka, velike spavaće sobe sa garderoberom, kao i dječije spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja.

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Vrbovska, naselje Aneks. Stambena zgrada se nalazi uz saobraćajnicu, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo nekoliko stotina metara nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteke, šetalište, Mercur pijaca na Otoci itd.

Lokaciju odlikuju mnogobrojne zelene površine i igrališta za djecu, dosta parking prostora za stanare i mnoštvo drugih sadržaja. Veoma je dobro povezano sa javnim gradskim prevozom, trolejbusko stajalište se nalazi na 50 metara od zgrade.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dječijoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom, ravno kupatilu, na lijevo spavaćoj sobi sa garderoberom. Izlaz na balkon je ravno iz glavne spavaće sobe.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Tarket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, kuhinji, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način. Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 043p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Vrbovska

Grad: Sarajevo, Aneks

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1964

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 1/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Gardarober
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC