Aneks, Muftije Džabića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Aneks

Potpuno adaptiran i dvostrano orijentisan trosoban stan sa lođom na trećem spratu, naselje Aneks

1 2 63m2

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 63m2 na trećem spratu stambene zgrade u ulici Muftije Džabića, naselje Aneks.

Stan karakteriše maksimalna iskorištenost prostora na postojeću kvadraturu kao i dvostrana orijentacija istok-zapad. Adaptacija nekretnine izvršena je u nekoliko različitih vremenskih intervala i to:
- 2013. godine postavljena je kvalitetna vanjska PVC stolarija proizvođača "Saplast", te lamelni parket u sobama, trpezariji i predsoblju;
- 2015. godine adaptirano je kupatilo prilikom čega su promijenjene vodoinstalacije i postavljene nove keramičke pločice i sanitarni elementi, te ugrađena nova kuhinja.

Zgrada u kojoj se stan nalazi izgrađena je 1967. godine. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Muftije Džabića, naselje Aneks. Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 700 metara nalaze: šoping centar "Merkur", Dom zdravlja, Bosmal City Centar, te naselja Otoka i Čengić Vila 2 koja sadrže sve urbane sadržaje potrebne za ugodan porodični život.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 20 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja - Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa spavaćoj sobi, ravno drugoj spavaćoj sobi, na desno trpezariji. Na desno iz trpezarije se pristupa dnevnom boravku, ravno lođi, na lijevo kuhinji i kupatilu.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobama, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon. Lođa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 027p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muftije Džabića

Grad: Sarajevo, Aneks

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1967

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Centralno Toplane