Bistrik, Franjevačka

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Bistrik

Izuzetno praktičan troiposoban trostrano orijentisan stan s balkonom i garažom u Franjevačkoj ul. kod Japanske ambasade, Bistrik, Stari Grad ***Virtuelna šetnja***

1 2 73m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se praktičan troiposoban stan uknjižene površine 73m2 na četvrtom spratu (nadogradnja iz 2000 godine) stambene zgrade  u neposrednoj blizini Japanske ambasade u ulici Franjevačka. Nekretnina je smještena u ravnom dijelu naselja Bistrik na samo par minuta hoda od Baščaršije i centra grada, te na raspolaganju imaju bogatu ponudu sadržaja (obrazovne ustanove, banke, restorani, apoteke, stanice javnog prevoza).  

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz stan (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

 

Stan je adaptiran 2010. godine, od kada je redovno i uredno održavan. Trostrana orijentacija i veliki broj prozorskih otvora omogućava da svaki dio nekretnine dobija obilje prirodnog svijetla što uz vrlo prostrane prostorije omogućava ugodan i komforan boravak u stanu tokom cijelog dana.

Mirno okruženje u samom centru grada neposredno uz Franjevački samostan čini ovu nekretninu pogodnom za život višečlane porodice ali izvrsnom prilikom kao investiciju za dugoročno ili kratkoročno iznajmljivanje.

Bitno je naglasiti da je vlasnik stana u posjedu i neuknjižene garaže u neposrednoj blizini zgrade, koja također može biti predmet prodaje.

Nekretnina je ukusno i praktično opremljena, te je posljednjih par godina vrlo uspješno iznajmljivana na dnevnoj osnovi putem Airbnb platforme a u tu svrhu sadašnji vlasnik je ugradio i elektronsku bravu na daljinsko otključavanje putem kodova, koja uveliko olakšava komunikaciju sa gostima.

Lokacija:

Stan se nalazi na izvanrednoj lokaciji neposredno uz Franjevački samostan u blizini Japanske ambasade, ulica Franjevačka, na par minuta hoda od Baščaršije i centra grada.

Sadržaj:

Pristup predulazu u stan kroz zajednička vrata na 4.spratu. Iz predulaza se pristupa ulaznim vratima koja vode u hodnik sa garderoberom i cipelarom, te dalje u Predsoblje sa američkim plakarom punom visinom i dužinom prostorije. Desno iz Predsoblja je prostrano Kupatilo a ravno se ulazi u Dnevni boravak sa trpezarijom koja je povezana sa Kuhinjom. Iz Dnevnog boravka se ulazi u obje Spavaće sobe od kojih jedna ima pristup prostranom balkonu.

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Klima uređaj.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 028p/2020 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Franjevačka

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 73m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Klima
Namješteno
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Satelitska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena