Bistrik, Huremuša

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Bistrik

Kompletno adaptiran četverosoban stan sa balkonom i parking mjestom, Bistrik

1 3 100m2
200.000 KM ~102.258 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran četverosoban stan površine 100,93m2 smješten na prvom spratu stambenog objekta u ulici Huremuša, Stari Grad. Objekat u kojem se nekretnina nalazi izgrađen je cca. 2000. godine i nakon toga je redovno i uredno održavan.

Stan je kompletno adaptiran 2019. godine kada je vlasnik: izlio estrih te postavio hrastov tarket u svim prostorijama i keramičke pločice, pored toga promjenjene su vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Promjenjene su kompletne instalacije (električne sa tablom automatskih osigurača, vodovodne, kanalizacione i plinske instalacije sa bojlerom). Predmet adaptacije je bila i kuhinja sa svim električnim uređajima.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatila, predsoblja, balkona i ostave.

Pored stana postoji mogućnost kupovine uknjižene ostave od cca. 12m2, kao i mogućnost dogovora oko stvari u stanu.

U dvorištu objekta se nalazi zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambenog objekta u ul. Huremuša, naselje Bistrik, Stari Grad. U neposrednoj blizini smještena je Bistrička stanica i isključenje za sarajevsku zaobilaznicu. U radijusu cca. 700 metara smješteno je gradsko trgovinsko jezgro Baščaršija koje sadrži sve potrebne sadržaje za svakodnevni život (prodavnice, pošta, banke, kafići, restorani, trgovinski centri i sl)

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatila, predsoblja, balkona i ostave.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u svim prostorijama, keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Telefon. Kablovska TV. Internet. Privatni parking. Ostava. Balkon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 039p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 200.000KM

Cijena EUR: ~102.258EUR

Lokacija

Adresa: Huremuša

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Blindo vrata
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad