Bistrik, Bistrik

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Bistrik

Dvosoban stan na prvom spratu u neposrednoj blizini Austrijskog trga, ulica Bistrik

1 1 48m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se svijetao dvosoban stan uknjižene površine 48m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bistrik, Stari Grad. Zgrada u kojoj je predmetna nekretnina smještena izgrađena je 1970. godine i do dan danas je redovno i uredno održavana.

U stanu nije bilo velikih adaptacija u zadnje vrijeme što budućim vlasnicima nekretnine daje priliku i mogućnost da stan adaptiraju i urede po vlastitim željama.

Važno je napomenuti da je plin proveden u stan tako da bi se lako moglo instalirati plinsko etažno grijanje.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

U okolici zgrade se nalazi zajednički parking. Stanu pripada i podrumska prostorija smještena u suterenu zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bistrik. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Hrastov parket u svim prostorijama, keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 048p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bistrik

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena