Bistrik, Bistrik-Medresa

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Bistrik

NOVOGRADNJA BISTRIK! Funkcionalan, manji dvosoban stan u novoj stambenoj zgradi na atraktivnoj lokaciji u naselju Bistrik! USELJIVO!

1 1 37m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo manji stan, sa ostavom u tek završenom objektu na Bistriku,smješten na etaži prizemlja (stvarna visina prvi sprat, zbog nivelacije terena) kojeg karakteriše funkcionalan raspored prostorija, obzirom da se iz ulaznog predsoblja pristupa svim prostorijama. Stan raspolaže sa dnevnim boravkom i kuhinjom u „open space“ izvedbi, spavaćom sobom i kupatilom.

Impresivna lokacija, odličan kvalitet gradnje objekta, mali broj stambenih jedinica, dobar raspored i niski režijski troškovi su ono što predmetni tip stana čini jedinstvenom nekretninom na tržištu. Smješten u mirnoj i tihoj ulici,a opet u samom srcu Sarajeva, na samo 5 minuta šetnje od svih glavnih kulturno-historijskih turističkih atrakcija,ovaj stan nudi mogućnost za kratkoročni i dugoročni najam, što bi zasigurno osiguralo vrlo dobar povrat uloženih sredstava!

Svi radovi na objektu su završeni i stanovi su spremni za useljenje!

Svim budućim kupcima nudi se mogućnost kupovine otvorenog parking mjesta i/ili garažnog mjesta.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 993 433 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba

Objekat karakteriše odličan kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti termički sloj EPS fasadne table debljine d=10 cm kao fasadni omotač zgrade. Vrhunska vanjska stolarija renomiranog proizvođača "REHAU" sa vanjskim roletnama i komarnicima, kvalitetna unutrašnja drvena stolarija. Podna obloga u stanovima je višeslojni parket. Prilikom odabira sanitarija vodilo se računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama tako da su svi sanitarni elementi od vrhunskih proizvođača tipa „Geberit“. Grijanje objekta je podno, sa termoblokom dok svaki stan raspolaže sa individualnom A/C jedinicom.

LOKACIJA

Ukoliko želite postati vlasnici nekretnine koja se nalazi na izvrsnoj lokaciji, u srcu starog dijela grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica, a u neposrednoj blizini velikog broja kulturno-historijskih objekata i spomenika od izuzetnog značaja,onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

U blizini nekretnine nalaze se sljedeći sadržaji;

  • Džamija Gazi Mehmed bega Isakovića (prekoputa samog objekta)
  • Vijećnica (cca 5 minuta hoda)
  • Bistrička stanica/ Zgrada stare željezničke stanice (cca 2-3 minute hoda)
  • Franjevački samostan i crkva sv.Ante (cca 2-3 minute hoda)

Dok se u radijusu od cca 5 minuta hoda nalaze sljedeći sadržaji; Osnovna škola Edhem Mulabdić, dječije igralište,prodavnice, apoteke, stanice gradskog prevoza itd.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se holu. Iz hola pravo se ulazi u spavaću sobu, desno je smješteno kupatilo, dok se na lijevo ulazi u dnevni boravak i kuhinju.

STANDARD Fasadni omotač objekta predstavlja savremenu kombinaciju više stilova i materijalizacije.Osnovni termički sloj čine EPS fasadne table debljine d=10 cm lijepljene univerzalnim fasadnim ljepilom. Završnu fasadnu oblogu čini silikatno-silikonska žbuka, dok je na etaži dijela suterena i prizemlja kamena obloga. Fasadna stolarija na objektu je PVC stolarija 7komorni profili „Rehau“ sa ostakljenjem od troslojnog stakla, vanjskim aluminijskim roletnama na elektro-motor te komarnicima. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i protivpožarna, dok je unutrašnja stolarija drvena. Podna obloga u stanovima je višeslojni parket. Prilikom odabira sanitarija vodilo se računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama tako da su svi sanitarni elementi od vrhunskih proizvođača tipa „Geberit“. Grijanje objekta je podno, sa termoblokom dok svaki stan raspolaže sa individualnom A/C jedinicom.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 01-09/2022N-S2

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Bistrik-Medresa

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Garaža
Parking
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Klima
Stolarija
PVC
Ena Duka
Ena Duka
Poslovnica Novi Grad