Bistrik, Garaplina

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Bistrik

Jednosoban stan, Bistrik. Idealna prilika za investiciju i kratkoročni najam!

0 0 30m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

 

Prodaje se jednosoban stan u prizemlju površine 30m2, u ulici Garaplina, naselje Bistrik, Opština Stari Grad.

Predmetna nekretnina je redovno održavanom stanju i ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da prilagode enterijer u skladu sa vlastitim željama i potrebama. Nekretnina je adaptirana 2012. godine, tom prilikom je postavljen laminat u dnevnom boravku i trpezariji, vanjska drvena stolarija i urađena je završna obrada unutrašnjih zidova.

Zgrada je pozicioniranja u mirnom dijelu naselja Bistrik, udaljena od gradske gužve, a zelene površine i zajedničko dvorište koje se nalazi ispred zgrade čine boravak u stanu ugodnim.

Ono što je bitno napomenuti da kvadratura i lokacija  ovu nekretninu čine odličnom prilikom za investitore koji se bave kratkoročnim ili dugoročnim najmom.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u prizemlju zgrade u ulici Garaplina, naselje Bistrik. U neposrednoj blizni nalaze se supermarketi, pekara, prodavnica, trolejbuska okretaljka ‘’ Trg Austrije’’ te gotovo sve turističke atrakcije Starog Grada . Stanica javnog gradskog prevoza i taxi stajalište koje se nalazi nekoliko minuta hoda od stambenog objekta omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata nalazi se manje predsoblje iz kojeg se pristupa ravno kupatilu, a na desno trpezariji koja je povezana sa kuhinjom i dnevnim boravkom. 

 

Standard:

Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Grijanje na struju. Stan posjeduje priključak plina i djelimično postavljene plinske instalacije.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 048p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Garaplina

Grad: Sarajevo, Bistrik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1965

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Kanalizacija
Plin
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor