Bjelave, Šekerova

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Bjelave

Prostran jednosoban stan sa lođom i veoma lijepim pogledom na grad, ulica Šekerova, naselje Bjelave

1 0 41m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran jednosoban stan sa lođom uknjižene površine 41m2 smješten na drugom spratu manje stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se nalazi u izvornom stanju te budući kupci imaju priliku da ga adaptiraju i preurede prema vlastitim preferencijama. Bitno je napomenuti da se premještanjem kuhinje može napraviti manji dvosoban stan.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano. U radijusu od cca. 500 metara smješteni su svi sadržaji za svakodnevni život. Ova nekretnina ima potencijal za dugoročno iznajmljivanje obzirom da je nekoliko visokoškolskih ustanova smješteno u neposrednoj blizini.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade pozicionirane u sunčanom i mirnom dijelu naselja Bjelave, ulica Šekerova. U neposrednoj blizini nekretnine se nalaze osnovna škola, nekoliko trgovina, ambulanta, autobusko stajalište javnog gradskog saobraćaja, nekoliko srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji. Bitno je naglasiti da je stan smješten u mirnom naselju izdvojenom od saobraćajne buke koje je sa centrom grada povezano kvalitetnom cestovnom komunikacijom.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Električni konvektori. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i vinas pločice. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 039p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Šekerova

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 41m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena