Bjelave, Zaima Šarca

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Bjelave

Adaptiran troiposoban stan stvarne kvadrature 70,45 m2 sa balkonom i prelijepim pogledom na grad, naselje Bjelave

1 3 51m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se u potpunosti adaptiran troiposoban stan na drugom spratu manje stambene zgrade u mirnom i sunčanom dijelu ulice Zaima šarca. Veoma je bitno napomenuti da je uknjižena površina 51 m2, ali da je mjerenjem od strane ovlaštenog sudskog vještaka utvrđena stvarna kvadratura u iznosu 70,45 m2, što čini razliku od 19,45 m2.

Nekretnina je u potpunosti adaptirana 2008. godine prilikom čega je kompletno adaptirano kupatilo sa izmjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata. Elektro instalacije su također promijenjene i postavljeni su automatski osigurači, novi šalteri i utičnice.

Vanjska stolarija je izmijenjena i postavljena je nova PVC zajedno sa mermernim klupicama. Unutrašnja stolarija je također promijenjena i stavljena je nova aluminijska, osim u sobi koja ima izlaz na balkon i gdje se nalaze drvena klizna vrata. U dnevnom boravku, svim spavaćim sobama i kuhinji i predsoblju kao podna obloga se koristi laminat.

Za buduće vlasnike je važno istaći da je u toku 2008., izvršena i adaptacija zgrade, sa obnovom vanjske fasade, postavljanjem novog krova i crijepa, ugradnjom vanjske stolarije kao i postavljanjem novih keramičkih pločica u haustoru.

Zahvaljujući dvostranoj, jugozapad - sjeveroistok orijentaciji, nekretnina je izrazito svijetla i prozračna, a sa balkona se pruža otvoren i prelijep pogled prema gradu. Stanari također mogu uživati u zajedničkom dvorištu koje pripada isključivo ovoj zgradi.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na drugom spratu manje stambene zgrade pozicionirane u ulici Zaima šarca, Općina Centar, naselje Bjelave. Zahvaljujući svojoj izdvojenosti sa glavne saobraćajnice, lokacija u kojoj se nalazi zgrada je izrazito mirna i lišena buke svakodnevnoga života. Budući vlasnici će imati privilegiju da u centru grada imaju oazu mira, idealnu za relaksiranje.

U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se veliki broj odgojno-obrazovnih ustanova, naročito visokoškolskih. Apoteka, brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare i trafike samo su neki od objekata koji uveliko olakšavaju život svakodnevnice u ovom dijelu grada. Na udaljenosti deset minuta hoda nalazi se tržni centar BBI, zgrada Predsjedništva, Katedrala, Baščaršija, McDonald"s, jednom riječju kompletan urbani centar grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata su stepenice kojima se pristupa predsoblju. Iz predsoblju ravno se ulazi u kupatilo, na desno u kuhinju i trpezariui. Iz kuhinje i trpezarije na lijevo je omogućen pristup spavaćoj sobi, ravno dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka na lijevo se pristupa jednoj spavaćoj sobi, na desno drugoj spavaćoj sobi. Iz druge spavaće sobe ravno je omogućen izlaz na balkon.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja aluminijska stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama, kuhinji i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i balkonu. Protuprovalna ulazna vrata.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpoljinije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog on naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 003p/2020 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Zaima Šarca

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor