Breka, Safeta Pašalića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Breka

Veliki trosoban stan sa terasom na prvom spratu u ulici Safeta Pašalića, Breka

1 2 94m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan (uknjižen kao dvosoban) površine 94m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u najatraktivnijem dijelu naselja Breka, ulica Safeta Pašalića.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, degažmana, ostave, predsoblja i zatvorene terase.

Stan je prošao kroz manju adaptaciju 2015. godine kada su vlasnici postavili novu kvalitetnu PVC stolariju sa vanjskim roletnama i blindo vrata, a ostatak stana je u izvornom stanju pa se budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da adaptaciju iste izvrše prema vlastitim preferencijama. Stan se redovno i uredno održavao. Jednostavnim pregrađivanjem trpezarijskog dijela i dijela dnevnog boravka, može se dobiti još jedna soba i dodatno povećati funkcionalnost stambenog prostora.

Zgrada je veoma kvalitetna (fasadna cigla), ima ulaze iz dvije ulice, Safeta Pašalića i Himze Polovine. Redovno se održava i ima uredno stubište.

LOKACIJA  Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Safeta Pašalića, naselje Breka.  U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se osnovna i srednja škola, kao i veći broj visokoškolskih ustanova. Supermarketi, pijaca Ciglane, sportsko-rekreacioni centri Koševo i Zetra, Pionirska dolina, bolnica Koševo kao i brojni drugi objekti uveliko olakšavaju svakodnevni boravak u ovom naselju.

Planski građeno naselje, odiše velikim brojem zelenih površina i dovoljnim razmakom između zgrada tako da je prodor sunca zagarantovan. Na nekoliko metara udaljenosti od zgrade u kojoj se nekretnina nalazi, pozicionirano je dječije igralište i košarkaški teren.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, degažmana, ostave, predsoblja i zatvorene terase.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Blindo vrata. Interfon. Ostava. Terasa. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 002p2024 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Safeta Pašalića

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 94m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1988

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Podrum
Terasa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo